Άκου τι σκέφτηκε ο άνθρωπας. Πας εσύ σε ένα μέρος, ηχογραφείς κάτι μέσω της εφαρμογής Recho, φεύγεις από εκεί, έρχεται ένας άλλος με την ίδια εφαρμογή και ακούει το μήνυμα σου.

 

it's-stupid-ipopgr

 

Βεβαίως μπορείς να τρολάρεις τον κόσμο αφήνοντας μηνύματα τύπου “Το πτώμα είναι κρυμμένο δίπλα στην πινακίδα του βενζινάδικου στο 69ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού” ή “θα σε βρω” οπότε κάπως έτσι αποκτά κάποιο νόημα… μάλλον… σους!

liam-neeson-i-will-find-you-ipopgr

Ή να κάνεις ερωτική εξομολόγηση στη Γκόλφω ελπίζοντας ότι κάποια μέρα θα περάσει από εκείνο το σημείο και τι να κάνει το κορίτσι, τι να κάνει… ναι ρε, θα ανοίξει την εφαρμογή για να δει αν της άφησε κανείς μήνυμα.

Αν το δεις ρομαντικά το πράγμα μπορείς να αφήσεις το στίγμα σου, τη φωνή σου, ένα κομμάτι του εαυτού σου σε ένα σημείο του κόσμου- πιο οικολογικό από το να πετάς μπουκάλια με μηνύματα στη θάλασσα ή σκέτα τα μηνύματα στη θάλασσα, όπως την βρίσκει ο καθένας..

throwing-message-sea-ipopgr

Αν κατεβάσεις την εφαρμογή, περιμένουμε με ανυπομονησία να μοιραστείς μαζί μας τα κουλά που θα (είμαστε σίγουροι) ακούσεις!

popcorn-yes-ipopgr

Η εφαρμογή πλέον διατίθεται δωρεάν για iPhone (μάντεψε γιατί!) και ξέρουμε σίγουρα πως όταν πρωτοκυκλοφόρησε την είχαν κοστολογήσει 2 ευρώ και πάνω. Φήμες θέλουν στην χώρα μας την εφαρμογή να την έχουν 2 άνθρωποι. Τον έναν τον ξέρουμε…. ποιος είσαι δεύτερε κάτοχε αυτής της εφαρμογής;;;;;;