Πλέον μπορείς να ανεβάζεις φωτογραφίες στο Instagram και από τον υπολογιστή σου! Εάν θέλεις να μοιραστείς φωτογραφίες στο Instagram που έχεις τραβήξει με την ψηφιακή σου μηχανή ή το κινητο σου, τώρα μπορείς.

Υπάρχουν δύο εύχρηστοι τρόποι για ν’ ανεβάσεις φωτογραφίες από τον υπολογιστή σου στο Instagram.

  • H μέθοδος με το BlueStack

BlueStack

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το δωρεάν πρόγραμμα περιήγησης BlueStack App Player. Το κατεβάζεις, το εγκαθιστάς, το ανοίγεις και βάζεις τη γλώσσα της επιλογής σου. Μπορείς να παραβλέψεις την επιλογή τοποθεσίας.

BlueStack

Τα επόμενα πλαίσια ελέγχου είναι προαιρετικά. Κάνε κλικ στο βέλος “Επόμενο” και στη συνέχεια πληκτρολόγησε το όνομά σου.
Επέλεξε το εικονίδιο με τον φάκελο και έπειτα τη φωτογραφία που θέλεις ν’ ανεβάσεις από τον υπολογιστή σου.

BlueStack

Στην ενότητα «Coplete action using» επίλεξε Instagram για να συνδεθείς στον λογαριασμό σου.

BlueStack
Βάλε τα φίλτρα σου και κάνε Share.

  • Η μέθοδος με το Dropbox

Dropbox

Ένας άλλος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία αποθήκευσης Dropbox.

Αρχικά, δημιούργησε έναν λογαριασμό στο Dropbox και στη συνέχεια κάνε λήψη και εγκατέστησε το λογισμικό για Windows ή macOS. Εγκατέστησε την εφαρμογή Dropbox στο κινητό σου και συνδέσου.

Dropbox

Σύρε μια φωτογραφία από τον υπολογιστή σου σε έναν νέο φάκελο στο Dropbox και αυτόματα θα γίνει συγχρονισμός με τη εφαρμογή στο κινητό σου.

Πάρε το κινητό σου, άνοιξε την εφαρμογή Dropbox και επίλεξε την φωτογραφία σου. Άγγιξε το βέλος που δείχνει προς τα κάτω στην επάνω δεξιά γωνία. Επίλεξε “Εξαγωγή” και στη συνέχεια την εφαρμογή του Instagram.

Dropbox

Κάνε επεξεργασία και είσαι έτοιμος!