Πόσο πιο ενδιαφέρον θα ήταν το κανάλι της Βουλής αν έδειχνε μόνο βρομόξυλο μεταξύ πολιτικών; Το καράτε μεταξύ γραβατομένων και κουστουμαρισμένων έχει κάτι το ιδιαίτερο και μας τραβάει σαν μαγνήτης.  Δεν έχει σημασία από ποια χώρα προέρχεται, αν είναι από την Ιταλία, την Ιαπωνία ή το Χονγκ Κονγκ. Σημασία έχει να βλέπουμε συντηρητικούς μεσήλικες κύριους να ξεπερνούν τα όρια και να κυλιούνται μέσα στον βούρκο της χειροδικίας.

Αυτήν την φορά στην Τουρκία, με αφορμή ένα νομοσχέδιο που θα έδινε περισσότερες αρμοδιότητες στην αστυνομία, οι βουλευτές της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης έπαιξαν μπουνιές και κλωτσιές. Μάλιστα ένας από αυτούς έπεσε από τις σκάλες λίγο πριν ξεκινήσει η συζήτηση του νομοσχεδίου.

Το νομοσχέδιο που προκάλεσε τον κακό χαμό, ενισχύει τις εξουσίες της αστυνομίας και χαλαρώνει πολύ τις προϋποθέσεις για συλλήψεις προσώπων, έρευνες και τηλεφωνικές υποκλοπές χωρίς δικαστικό έλεγχο.

Αυτό το περιστατικό που συνέβη χθες, ήρθε να προστεθεί στα επεισόδια που έγιναν την προηγούμενη Τρίτη, όπου πέντε βουλευτές της τουρκικής αντιπολίτευσης τραυματίστηκαν στη διάρκεια επεισοδίων, πάλι εντός του Κοινοβουλίου. Δύο απ’ αυτούς τραυματίστηκαν στο κεφάλι από χτυπήματα με το σφυρί που συνηθίζεται να χρησιμοποιεί ο πρόεδρος του κοινοβουλίου.

Αρχικά, πάρτε ένα μεζεδάκι με τις φωτογραφίες

turkey4-ipopgr turkey3-ipopgr turkey2-ipopgr

Και εδώ είναι το κυρίως πιάτο

https://www.youtube.com/watch?v=PlEVB6cMOj4

 

Πηγή : http://www.newsbeast.gr/world/arthro/791823/se-ring-metatrapike-xana-i-tourkiki-vouli/