Σου έχουμε προτείνει αρκετά apps που σε βοηθούν να κρατηθείς σε φόρμα, μέχρι για να μετράς τα βήματά σου. Ήρθε να δοκιμάσεις ένα που θα κρατά διαρκώς σε κίνηση.

Το Human έχει σχεδιαστεί για να σε βοηθήσει να παρακολουθείς τις κινήσεις σου, είτε πρόκειται για περπάτημα, τρέξιμο, ποδηλασία, χορό ή ακόμα και την οδήγηση. Ο στόχος είναι απλός: να κινείσαι 30 λεπτά επιπλέον ή περισσότερο κάθε μέρα. Το app παρακολουθεί τα πάντα για σένα αυτόματα, χάρη σε υπηρεσίες εντοπισμού του iPhone και αισθητήρες κίνησης. 

Σε αντίθεση με άλλα πολύπλοκα συστήματα, το Human έχει μόνο μια αποστολή, να σε ενημερώνει πόσο κινείσαι. Έτσι, αν το τηλέφωνό σου είναι στο χέρι σου, την τσέπη, την τσάντα ή το αυτοκίνητο, η εφαρμογή θα σε ενημερώνει για την πρόοδό σου. Παρακολουθεί πόσες ημέρες χρειάζεσαι για να επιτευχθεί ο στόχος σου και σου στέλνει μια ειδοποίηση όταν τα καταφέρεις για 30 μέρες σερί. 

Οι δημιουργοί του χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες του app φτιάχνουν cool χάρτες των πόλεων με βάση την κίνηση των κατοίκων τους. Μπορείς να δεις, λοιπόν, ένα χάρτη όλων όσων τρέχουν στο Λονδίνο νωρίς το πρωί ή την ώρα αιχμής της κυκλοφορίας στο Λος Άντζελες, σε πραγματικό χρόνο.

Μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ δωρεάν, προς το παρόν μόνο για iPhone.