Αν σου λέγαμε, πως μπορείς να έχεις μία ή και παραπάνω φυτείες με μαριχουάνα, να τις καλλιεργείς, να βγάζεις χρήματα και κανείς να μην σε πιάσει ποτέ κανείς, θα το έκανες; Οκ, αυτό στην πραγματικότητα, δεν είναι εφικτό, υπήρχε όμως μια εφαρμογή, που σου το επέτρεπε. Και λέμε, υπήρχε και όχι υπάρχει, καθώς πριν από λίγες μέρες, οι υπεύθυνοι της εταιρείας Apple, αποφάσισαν, να σταματήσουν, να βοηθούν τους χρήστες, να γίνουν έμποροι ναρκωτικών και έτσι απέσυραν, το παιχνίδι καλλιέργειας μαριχουάνας, που άκουγε στο όνομα: «Weed Firm».

Το συγκεκριμένο παιχνίδι, μπορούσες να το αγοράσεις, από το App Store, ήταν δωρεάν και απευθύνονταν σε iphone, κινητά. Με τη βοήθεια του, γινόσουν ο ίδιος, καλλιεργήτης αλλά και πωλητής στη συνέχεια, των δικών σου, ναρκωτικών ουσιών, που τις είχες επιμεληθεί με αγάπη και υπομονή, χωρίς να στο απαγορεύει κανείς και χωρίς να κινδυνεύεις, να σε πιάσουν και να περάσεις, της φυλακής τα σίδερα που εν τέλη δεν μάθαμε ακόμα, αν είναι για τους λεβέντες.

Η εταιρία, Manitoba Games, που βρίσκεται πίσω από την κατασκευή, του συγκεκριμένου, application, τόνισε, πως για το ξήλωμα του παιχνιδιού ήταν αποκλειστικά υπεύθυνη, η Apple και αυτοί δεν έφεραν καμία ευθύνη.

Ενώ, σε δήλωση του, ο υπεύθυνος Τύπου της, υπογράμμισε, τα εξής: «Υπάρχουν και άλλα παιχνίδια που έχουν σχέση,  με την συγκεκριμένη ουσία, την προωθούν και την προβάλλουν.Αλλά και εφαρμογές που σε μπλέκουν, σε  παράνομες δραστηριότητες, όπως το να οδηγείς υπό την επήρεια αλκοόλ, ή το να σκοτώνεις ανθρώπους, αλλά δεν γνωρίζουμε τον λόγο, που η εταιρία αποφάσισε να αποσύρει, μόνο την συγκεκριμένη».

Δες το παιχνίδι :