Τον γύρω του διαδικτύου κάνει από χθες ένα συγκλονιστικό βίντεο, βγαλμένο από ταινία τρόμου, ή καλύτερα επιστημονικής φαντασίας, καθώς αυτό που συνέβη δεν έχει προηγούμενο! Ο ισχυρός άνεμος εκτός από τον χαρταετό, παρέσυρε μαζί του και το παιδάκι που τον κρατούσε, με αποτέλεσμα να κάνει «βουτιά θανάτου» από τα 20 μέτρα!

Το αποτέλεσμα αυτού του σοκαριστικού περιστατικού, ήταν το 5χρονο αγοράκι να βρει ακαριαίο θάνατο, μην περιμένοντας ποτέ πως το αθώο παιχνίδι με τον χαρταετό, θα είχε μία τόσο τραγική εξέλιξη!

Το άτυχο παιδάκι, απεικονίζεται καθαρά στο βίντεο που τραβήχτηκε από αυτόπτη μάρτυρα, ενώ δείχνει καρέ-καρέ την στιγμή της πτώσης του μικρού, που προκάλεσε τις κραυγές του κόσμου, ο οποίος βρισκόταν στην περιοχή.

Ο άτυχος Van Minh Dats από το Βιετνάμ, παγιδεύτηκε στα σχοινιά του χαρταετού, κάτι που τον έκανε να μην μπορέσει να τον αφήσει, ακόμη και όταν έβλεπε πως παρασύρεται από τα πολλά μποφόρ που έπνεαν στην περιοχή.

Τα αποτέλεσμα ήταν να ελευθερωθεί από τα «δεσμά», ενώ βρισκόταν τουλάχιστον 20 μέτρα πάνω από το έδαφος, κάνοντας ελεύθερη πτώση στο κενό και αφήνοντας παγωτό το πλήθος που δεν κατάφερε να σώσει τον αδικοχαμένο 5χρονο!

Ένα βίντεο για γερό στομάχι…