Μπορεί να είναι αρχές Δεκεμβρίου αλλά ήδη σκέφτεσαι τις διακοπές των Χριστουγέννων.Ειδικά αν έχεις κανονίσει να πας και κανένα ταξιδάκι ακόμα καλύτερα. Βέβαια η ανυπομονησία σου μεγαλώνει. Μια απόδραση από την πόλη σου είτε είναι μικρή ή μακρινή όπως και να το κάνουμε είναι μια απόδραση. Είσαι τόσο ενθουσιασμένος για το ταξίδι που έχεις αρχίσει ήδη να σκέφτεσαι τα απαραίτητα πράγματα για το ταξίδι σου.

Κάνοντας μια λίστα με τα απαραίτητα νιώθεις έτοιμος για την απόδραση. Από ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ και αν είσαι πιο περιπετειώδης τύπος έχεις έτοιμο τον εξοπλισμό σου για το καλύτερο road trip της ζωής σου. Κάτι σου λείπει όμως ….τι είναι αυτό; Μα που πας χωρίς τις απαραίτητες εφαρμογές; Εμείς λοιπόν, σκεφτόμαστε πριν από σένα για σένα βρήκαμε τις απαραίτητες εφαρμογές για road trip.

RoadNinja

H εφαρμογή αυτή σου δείχνει πόσο απέχει η επόμενη έξοδος, σου δείχνει πόσο έχει η βενζίνη στο επόμενο βενζινάδικο ή γενικά τι γίνεται στο δρόμο μπροστά σου. Η εφαρμογή αυτή είναι σαν ένα κοινωνικό δίκτυο όπου οι χρήστες μπορούν να ανταλλάζουν σχόλια για τα διάφορα καταστήματα που έχουν γύρω τους. Δηλαδή τιμές, ποιότητα φαγητού, αν το προσωπικό είναι καλό γενικά όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεσαι όσο βρίσκεσαι στον δρόμο.

roadninja2-ipop.grroadninja-ipop.gr

H εφαρμογή είναι δωρεάν και μπορείς να την κατεβάσεις και για IOS αλλά και για Android.

HotelsByMe

Και επειδή δεν θα οδηγείς όλη νύχτα γιατί κάποια στιγμή πρέπει να ξεκουραστείς και να κοιμηθείς, θα χρειαστείς και ένα ξενοδοχείο. Το HotelsByMe σου επιτρέπει να βρεις ποιο από τα 325.000 ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο ταιριάζει με τις ανάγκες σου. Με την εφαρμογή αυτή μπορείς να δει όλες τις ανέσεις που παρέχει το κάθε ξενοδοχείο για να επιλέξεις αυτό που πραγματικά θες. Με την εφαρμογή αυτή μπορείς να κάνεις κράτηση  εύκολα και πάνω όλα από με ασφάλεια.  Και βέβαια και σε αυτή την εφαρμογή υπάρχουν κριτικές για να ξέρεις τι σε περιμένει.

hotelme2-ipop.grhotelme-ipop.gr

 

Η εφαρμογή είναι δωρεάν και μπορείς να την κατεβάσεις και για IOS και για Android.

Field Trip

H δωρεάν αυτή εφαρμογή λειτουργεί ακόμα και αν δεν την έχεις ανοιχτή και σε ειδοποιεί για σημεία που είναι κοντά σου και πρέπει να επισκεφτείς, όπως ιστορικά μνημεία. Σου δίνει επίσης πολλές πληροφορίες για τα μέρη που θες να επισκεφτείς. Επίσης σε ειδοποιεί και για άλλα μέρη όπως πάρκα διασκέδασης ή μέρη που μπορείς  να χαλαρώσεις.

fieldtrip2-ipop.gr fieldtrip-ipop.gr

 

Όπως είπαμε και στην αρχή η εφαρμογή είναι δωρεάν και είναι συμβατή με λογισμικό IOS αλλά και Android .

Postagram

Παλιότερα είχαμε τη συνήθεια να στέλνουμε καρτ ποστάλ από τα μέρη που επισκεπτόμασταν για να δείξουμε στους αγαπημένους μας που βρισκόμαστε αλλά και για τους δείξουμε πόσο τους σκεφτόμαστε. Πλέον που όλα είναι ηλεκτρονικά και οι καρτ ποστάλ έγιναν ηλεκτρονικές. Με την εφαρμογή αυτή βγάζεις μια φωτογραφία, την επεξεργάζεσαι και στέλνεις την καρτ ποστάλ σου. Και  αν είσαι πιο παραδοσιακός με μια μικρή επιβάρυνση, της τάξης των 2 ευρώ περίπου, μπορεί η εταιρεία, που έφτιαξε αυτήν την εφαρμογή, να στείλει την καρτ ποστάλ στο άτομο που θες, όπως παλιά, με το ταχυδρομείο!

postagram-ipop.gr postagram2-ipop.gr

 

H εφαρμογή είναι δωρεάν και μπορείς να την κατεβάσεις για IOS και για Android.