Κανείς δεν απολαμβάνει να περιμένει με τις ώρες να φορτίσει το κινητό του ενώ είναι συνδεδεμένο μ ένα κοντό καλώδιο  στην πρίζα. Αυτή η εταιρεία υπόσχεται πως με το συγκεκριμένο αξεσουάρ θα λύσει το πρόβλημα της φόρτισης δύο φορές πιο γρήγορα από ότι οι κλασικοί φορτιστές!

Το αποκαλούν SoniCable και προς το παρόν βρίσκεται στο στάδιο που ψάχνει χρηματοδότηση στο Indiegogo και έχει ήδη ξεπεράσει τον στόχο των $10,000. Μέσα σε 39 μέρες, για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, η καμπάνια του SoniCable έχει ήδη μαζέψει $87,000.

Τι το ιδιαίτερο έχει το αξεσουάρ που υπόσχεται να φορτίσει το κινητό σου 2 φορές πιο γρήγορα από τους συμβατούς φορτιστές; Έχει ένα διακόπτη που το αλλάζει από το κλασικό USB καλώδιο σ έναν super φορτιστή για το κινητό σου. Οπότε αν θέλεις να μεταφέρεις αρχεία από την συσκευή σου σε κάποια άλλη κρατάς κλειστό το διακόπτη αν όμως θέλεις να φορτίσεις την συσκευή σου ανοίγεις το διακόπτη και εκείνο λειτουργεί με διπλάσια ταχύτητα από ότι όλοι οι υπόλοιποι φορτιστές.

Σύμφωνα με τη σελίδα του αξεσουάρ θα αρχίσουν οι αποστολές του τον Μάρτιο του 2015 και το πακέτο Early Bird το οποίο κοστίζει $20 είναι ήδη sold out. Το πακέτο αξίας $27 το οποίο περιέχει έναν SoniCable φορτιστή είναι ακόμα διαθέσιμο. Αν το προπαραγγείλεις τώρα θα το πληρώσεις με έκπτωση 25% από την τελική τιμή του όταν θα βγει στο εμπόριο.

fortisi-taxutita-ipopgr

Το SoniCable χρησιμοποιεί μία από τις super-charging τεχνολογίες για τις οποίες ακούμε εδώ και αρκετούς μήνες. Για παράδειγμα το Galaxy Note 4 χρησιμοποιεί μία fast-charging τεχνολογία built-in, το οποίο σημαίνει ότι μπορεί να φορτίσει από το 0 στο 50% σε 30 λεπτά ενώ συνήθως γι αυτό το ποσοστό χρειάζεται τουλάχιστον μία ώρα. Ενώ το Ισραηλινό startup StoreDot εργάζεται επίσης σ έναν φορτιστή ο οποίος θα γεμίζει την μπαταρία του κινητού μέσα σε 30 δευτερόλεπτα.

Αν σε ενθουσίασε αυτό τα αξεσουάρ μπορείς να το προπαραγγείλεις από εδώ! Na σημειωθεί ότι είναι συμβατό και για συσκευές iOS και για Android!