Ανήκεις και εσύ σε αυτούς που αγαπούν το χουζούρεμα; Ήρθε η ώρα να το αποχαιρετήσεις, καθώς, υπάρχει  μια εφαρμογή που θα σε πετάξει από το κρεβάτι σε δευτερόλεπτα. Όσο και να θες να τεμπελιάσεις λίγο και να πας έστω πέντε λεπτά αργότερα στη δουλεία ή στο ραντεβού σου, δεν θα έχεις πια την ευκαιρία να το κάνεις οπότε αποχαιρέτησέ το, μια για πάντα. Πρέπει επιτέλους να αναλάβεις τις υποχρεώσεις σου, ώριμε ενήλικα και να σταματήσεις πια να είσαι ένα ξεμυαλισμένο παιδί.

Αφού δεν το κατάφερες με κανέναν τρόπο, όμως, τρόπο τα τελευταία χρόνια δοκίμασε έστω την εφαρμογή I can’t wake up γιατί είναι η μοναδική ευκαιρία που σου απέμεινε για να μάθεις να σηκώνεσαι εγκαίρως και να μην σε πλακώνει το πάπλωμα. Η εφαρμογή για να σε κάνει να ξυπνήσεις έχει σκαρφιστεί πολλά κόλπα, σε βάζει να λύνεις εξισώσεις να αποσυνδέεις συναγερμούς, να βρίσκεις ζεύγη όμοιων πραγμάτων και έτσι  λογικά αν την χρησιμοποιήσεις με επιτυχία, μπορείς μετά να εργαστείς μέχρι και στην αντιτρομοκρατική και με μεγάλη επιτυχία μάλιστα.

Η εφρμογή  I can’t wake up μπορεί να γίνει δική σου,  αν διαθέτεις android και διατίθεται δωρεάν οπότε, όπως , κατάλαβες αν ανήκεις στους εθισμένους με τον ύπνο κατέβασε την τώρα αμέσως για να προλάβεις το αυριανό ξύπνημα.

 Σημείωση!

Το e-Bomb με τη Χριστίνα, σου έχει δείξει ήδη παρόμοια κόλπα για να ξυπνάς! Δεν μας πιστεύεις;… Τότε δες!