Αν θεωρείς ότι τα $10 είναι πολλά για μία εφαρμογή, σίγουρα δεν θα σκεφτείς καν να κατεβάσεις κάποια από τις εφαρμογές που θα δεις σ αυτή τη λίστα!

Μπορεί το App Store να είναι γεμάτο με φανταστικά apps τα οποία είτε είναι πολύ οικονομικά είτε δωρεάν, έχει και μερικές εφαρμογές οι οποίες είναι λίγο -έως πολύ- πιο τσιμπημένες! 

Και μπορεί κάποια apps να δικαιολογούν τις τιμές τους, αλλά στην πλειοψηφία τους αυτές που θα δεις είναι οι πιο ανούσια ακριβές εφαρμογές του App Store!

$99.99 — Vizzywig 8HD

Η εφαρμογή Vizzywig 8HD είναι ένα video editing app το οποίο υποστηρίζει πως μπορεί να καταγράψει video με 8 φορές καλύτερο resolution από ότι η κάμερα του iPhone 6. Και μπορεί τα 100 δολάρια να σου ακούγονται πολλά, σκέψου όμως πως η αρχική τιμή της εφαρμογής τον Σεπτέμβριο ήταν $1,000.

$199.99 — G-Map U.S. West

Το G-Map είναι ένα navigation system το οποίο δεν προϋποθέτει Wi-Fi ή οποιαδήποτε σύνδεση στο internet για να χρησιμοποιηθεί. Συμπεριλαμβάνει 3-D view και text-to-speech, αλλά ας είμαστε ειλικρινείς με το Google Maps και το Apple Maps, δεν υπάρχει λόγος να πετάξεις τόσα χρήματα!

$299.99 — Perfect Penalty 2012

Το Perfect Penalty 2012 είναι ένα ποδοσφαιρικό video game το οποίο υποστηρίζει πως έχει τα πιο ρεαλιστικά γραφικά που κυκλοφορούν στην αγορά αυτή τη στιγμή. Βεβαίως στα  review διαβάζουμε ότι είναι «το χειρότερο παιχνίδι».

$349.99 — Barcelona vs Madrid

Οι δύο μεγάλοι αντίπαλοι σε ένα παιχνίδι. Τα γραφικά είναι συμπαθητικά αλλά και πάλι δεν καταλαβαίνουμε γιατί είναι τόσο ακριβό!

$449.99 — The Alchemist SMS

Το Alchemist SMS δεν ανακαλύπτει νέους τρόπους να στείλεις γραπτά μηνύματα. Στην πραγματικότητα πρόκειται για μία εφαρμογή που αφορά  τον χάλυβα και τα θραύσματα ανακύκλωσης μετάλλων, ώστε να μειωθεί το κόστος. Η εφαρμογή στην πραγματικότητα μείωσε την τιμή της η οποία αρχικά ήταν $ 999.99.

$999.99 — MobiGage NDI

Το app MobiGage NDI φτιάχτηκε για τον έλεγχο των μεταποιημένων μερών και των συγκροτημάτων. Έχει τη δυνατότητα να δημιουργεί, να επεξεργάζεται και να εκτελεί προγράμματα μέτρησης.

$999.99 — QSFFStats

Το QSFFStats σου δίνει τη δυνατότητα να κρατάς στατιστικά στοιχεία για όλες τις ποδοσφαιρικές ομάδες και δημιουργήθηκε ειδικά για στοιχηματικά website.

$999.99 — VIP Black

Γι αυτή την εφαρμογή σου έχουμε ξαναμιλήσει… Σε βοηθάει να γίνεις μέλος των μυστικών club των πλουσίων και να εισχωρήσεις στα άδυτα της κοινωνικής τους ζωής. Σου προτείνει που μπορείς να βγεις, που μπορείς να διασκεδάσεις για να μην έρθεις σε επαφή με φτωχούς συγγενείς αλλά να κάνεις παρέα μόνο με άτομα της ίδιας κοινωνικής και οικονομικής υπόστασης με την δικιά σου.