Όπως ξέρεις στη στήλη Σερφάρω σου δείχνουμε τα πιο ενδιαφέροντα, περίεργα και χρήσιμα apps που εντοπίζουμε κάθε τόσο. Αυτό σημαίνει ότι και τα μισά να έχεις κατεβάσει μέχρι τώρα έχεις μια τερααααάστια συλλογή. Βασικά, τα 10 apps που θεωρούμε ότι όλοι πρέπει να έχουν στο κινητό τους είναι ήδη πολλά μαζί με τις εφαρμογές των social media…

Πάμε να κάνουμε ένα τεστ; Προσπάθησε να μπεις όσο πιο γρήγορα μπορείς στο κομπιουτεράκι. Αν σου πήρε παραπάνω από 20 δευτερόλεπτα, σημαίνει ότι πρέπει να οργανώσεις τις εφαρμογές του κινητού σου. Πώς θα το κάνεις;

Σε φακέλους με ρήματα

οργανώσεις τις εφαρμογές

Μήπως η λέξη «πρόσθετες» (utilities) για το κομπιουτεράκι και την πυξίδα δεν είναι πολύ αντιπροσωπευτικές; Ταξινόμησε τα apps σε φακέλους στους οποίους θα δώσεις όνομα ρήματα που περιγράφουν τη χρήση τους. Σκέψου πώς είναι χωρισμένες οι κατηγορίες του iPop; Κάτι τέτοιο!

Βάσει χρώματος

 

Αν είσαι ψυχαναγκαστικός με τα χρώματα, αυτός ο τρόπος να οργανώσεις τις εφαρμογές σου θα σε ενθουσιάσει. Μετά από μικρό χρονικό διάστημα θα σου εντυπωθεί το χρώμα της κάθε εφαρμογής και θα την ψάχνεις αυτόματα στο κατάλληλο σημείο.

Αλφαβητική σειρά

 

Πώς θα το κάνεις αυτόματα; Μπες στην κατηγορία Settings, πήγαινε στο General, σκρόλαρε και επίλεξε Reset και στη συνέχεια Reset Home Screen Layout.

Συχνότητα χρήσης

οργανώσεις τις εφαρμογές

Σε 3 οθόνες πρέπει να έχεις εξαντλήσει όλα τα apps που χρησιμοποιείς. Στην 1η οθόνη βάζεις τα απολύτως απαραίτητα, στη 2η όσα χρησιμοποιείς συχνά και στην 3η είτε όσα χρησιμοποιείς σπάνια είτε όσα θες να μη σου αποσπούν την προσοχή (όπως αυτό).

Photos: mashable.com