Η σελίδα των events στο Facebook σου ανανεώθηκε! Επιτέλους, έγινε χρηστική και πιο καλαίσθητη ώστε να σε βοηθήσει να ανανεώσεις την ατζέντα σου και να θυμάσαι όλες τις πιθανές εκδηλώσεις που τρέχουν μέσα στην εβδομάδα. Η λειτουργία Facebook events περιλαμβάνει όλες τις εκδηλώσεις που θα επισκεφτούν οι φίλοι σου και σε έχουν καλέσει, αλλά -για πρώτη φορά- και όσες ενδεχομένως μπορεί να σε ενδιαφέρουν, ακόμα κι αν δεν έχεις προσκληθεί.

Το Facebook το εγκαινίασε πριν λίγες μέρες, αρχικά σιωπηλά δοκιμάζοντας τη σελίδα Facebook Events σε μερικούς χρήστες παγκοσμίως, και πρόσφατα τη διέθεσε σε όλους τους χρήστες. O ανασχεδιασμός θα ολοκληρωθεί με τις νέες σελίδες για Android and iOS συσκευές αργότερα μέσα στο 2014.

Ο νέος σχεδιασμός επιτρέπει να δεις τις εκδηλώσεις που έχεις αποθηκεύσει, αλλά ακόμα δεν έχεις απαντήσει, όσες εσύ ξεκίνησες και όσες προσκλήσεις έχεις δεχτεί. Το βασικό, όμως, είναι ότι υπάρχει η ενότητα “Events For You” στη δεξιά μπάρα, που σου προσφέρει πολλές διαφορετικές δυνατότητες, βάσει των στοιχείων που έχεις μοιραστεί με το Facebook (σελίδες που σου αρέσουν, groups και communities στις οποίες είσαι μέλος, events που θα επισκεφτούν φίλοι σου).

Μελλοντικά, η υποενότητα Facebook events θα αξιοποιηθεί για να φέρει έσοδα στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, καθώς οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να σπονσοράρουν την εκδήλωση που διοργανώνουν, ώστε να προσεγγίσουν μεγαλύτερη μερίδα των χρηστών.