Μην χαραμίζεις άδικα τις φωτογραφίες στο Instagram με το αγαπημένο σου φαγητό, πήγαινε κάπου που θa το εκτιμήσουν…. Όσο λαχταριστό και να είναι το παστίτσιο της μαμάς σου, όσα likes και να πάρει η φωτογραφία εσύ δεν θα κερδίσεισ τίποτα. Αν όμως πας σ ένα συγκεκριμένο εστιατόριο του Λονδίνου, θ ανεβάσεις την φωτογραφία του γεύματος σου και δε θα πληρώσεις τίποτα!

Το συγκεκριμένο εστιατόριο σερβίρει ένα γεύμα δύο πιάτων σε κάθε πελάτη και όποιος ανεβάσει φωτογραφίες με το φαγητό στο λογαριασμό του στη σελίδα του Instagram, του Twitter ή του Facebook με το hashtag #BirdsEyeInspirations, μπορεί να φάει δωρεάν το γεύμα.

Το συγκεκριμένο εστιατόριο, είναι το πρώτο «pay-by-picture» restaurant του κόσμου, βρίσκεται στο Soho και ονομάζεται «The Picture House».

Για να μεγαλώσουν την απόλαυση στους θαμώνες τους, οι ιδιοκτήτες του μαγαζιού έχουν κανονίσει να παρευρίσκεται στο χώρο και η γνωστή φωτογράφος Μαρί Μάρτ, η οποία θα παρέχει οδηγίες για να βγει ακόμα καλύτερη η φωτογραφία του πιάτου!

Το εγχείρημα κάνει θραύση και βρήκε ως πάτημα τις 90 εκατομμύρια φωτογραφίες που έχουν ήδη ανέβει στο Instagram χρησιμοποιώντας το hashtag «food»! Μέχρι και τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, το hashtag #BirdsEyeInspirations έχει ήδη 420 posts με το πρώτο να έχει ανέβει 2 μέρες νωρίτερα!