Μια πολύ χρήσιμη εφαρμογή, για τις μέρες που ζούμε, καθώς ο αριθμός των διαζυγίων αυξάνεται συνεχώς, έρχεται να σου πει, αν σε συμφέρει από οικονομικής πλευράς, να χωρίσεις, τον ή την σύντροφο σου, αντίστοιχα. Πόσο μπορεί, λοιπόν, να γεμίσει τις τσέπες σου, ένα διαζύγιο;

Η συγκεκριμένη εφαρμογή, η οποία λέγεται 50 cent- Baby By Me Calculator, έχει εμπνευστεί και δημιουργηθεί από τον πολύ διάσημο ράπερ 50cent (εξ ου και ο τίτλος). Αφορμή στάθηκε η δήλωση που είχε κάνει παλαιότερα ο εκατομμυριούχος ράπερ, στην οποία είχε πει πως αν μία γυναίκα έκανε μαζί του παιδί, αυτό θα την έκανε, αυτομάτως  και εκείνη εκατομμυριούχο.

Μπορεί εσύ, βέβαια, να μην παντρεύτηκες τον εκατομμυριούχο ράπερ, αλλά τον παιδικό σου έρωτα, που είναι δημόσιος υπάλληλος και άντε να έχει τετραψήφιο αριθμό στον τραπεζικό του λογαριασμό, έχεις σκεφτεί όμως, τι θα γίνει, στην περίπτωση που τον χωρίσεις ή σε χωρίσει ή χωρίσετε τέλος πάντων;

Αναρωτήθηκες ποτέ; Μάλλον όχι, αλλά μην ανησυχείς, αυτή η εφαρμογή ήρθε, για να σου υπολογίσει το ποσό που θες να μάθεις! Συγκεκριμένα, αν απαντήσεις στο ερωτηματολόγιο της 50 cent- Baby By Me Calculator και συμπληρώσεις, τα προτεινόμενα πεδία της, υπολογίζει για σένα, το ποσό της διατροφής, που δικαιούσαι .

Τώρα επειδή δεν είμαστε και για πολλά έξοδα, σκέψου το καλά πριν την κατεβάσεις για να κάνεις τους υπολογισμούς σου καθώς η εφαρμογή κοστίζει. Όχι, δεν κοστίζει όσα θέλεις να αποκτήσεις μέσω του διαζυγίου αλλά και πάλι δεν είναι δωρεάν! Το app, λοιπόν, κοστίζει 0,99$ και το βρίσκεις στο App Store.

 

Συμβουλή!

Αν είσαι λίγο πριν το χωρισμό και ψάχνεις τις επιλογές που θα έχεις μετά, κατέβασε την εφαρμογή γρήγορα και ξεκίνα τους υπολογισμούς!