Θυμάσαι το Tinder; Είναι η εφαρμογή στην οποία βάζεις τα στοιχεία σου και φωτογραφίες και αρχίζεις να κοιτάς ανδρικά προφίλ που σου εμφανίζει με βάση τα χαρακτηριστικά που έβαλες ότι ψάχνεις στο σύντροφο σου. To Snapchat, από την άλλη είναι το αγαπημένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης των εφήβων, με βασικό χαρακτηριστικό ότι ανταλλάζεις μηνύματα και φωτογραφίες τα οποία εξαφανίζονται λίγα δευτερόλεπτα μετά (γι’ αυτό το προκλητικό περιεχόμενο δίνει και παίρνει)

Κι επειδή τα social media μας έχουν συνηθίσει στο να αντιγράφουν το ένα το άλλο, το Tinder εγκαινίασε πρόσφατα μια νέα υπηρεσία στην οποία η εικόνα που στέλνεις αυτοκαταστρέφεται σε μέσα σε 24 ώρες. Κάτι σου θυμίζει;

Οι φωτογραφίες μπορούν να αποσταλούν σε άτομα που φαίνονται γκομενικά «συμβατά» μεταξύ τους. Επίσης, οι χρήστες μπορούν να σχεδιάσουν πάνω στις φωτογραφίες. Δες πώς λειτουργεί:

Μερικά στατιστικά για το Tinder:

Το app γνωρίζει τεράστια επιτυχία, με περισσότερα από 850 εκατ. αλλαγές προσώπων κάθε μέρα και 10 εκατ. ζευγάρια που «σμίγουν» ψηφιακά κάθε μέρα. Περίπου 2,7 εκατ. smartphones φαίνεται ότι έχουν εγκατεστημένη την εφαρμογή.