Κάθε μήνα σου κόβουν το κινητό και το σταθερό; Κάποια στιγμή είσαι σίγουρος πως θα σου κόψουν και το ρεύμα; Αν το πρόβλημα δεν είναι η έλλειψη ρευστού αλλά το ότι ξεχνάς… Μία υπηρεσία έχει αναλάβει να σου το υπενθυμίζει! Πιο συγκεκριμένα, το Google Now σου θυμίζει να πληρώσεις τους λογαριασμούς σου! Με την νέα αναβάθμισή του το Google Now σου προσφέρει πολλές περισσότερες πληροφορίες από ότι πριν και σου υπενθυμίζει πότε είναι ανάγκη να πληρώνεις τους λογαριασμούς σου.

Σύνδεσε το με το Gmail σου, στο οποίο λαμβάνεις τους λογαριασμούς σου, και θα σε παροτρύνει αυτοβούλως να βάλεις ειδοποίηση για το πότε θα πρέπει να τους πληρώσεις. Αν θες να παίρνεις τις ειδοποιήσεις, τότε απλά πατάς το «ναι» και θα σου στέλνει κάρτες τις κατάλληλες ημερομηνίες! Οι κάρτες, δείχνουν το όνομα της εταιρίας, το ποσό της πληρωμής και την ημερομηνία μέχρι πότε θα πρέπει να πληρωθεί. Όταν διαλέξεις μια κάρτα, τότε σε πηγαίνει κατευθείαν στο Gmail!

Όλα αυτά βέβαια στην Αμερική, το πότε θα έρθει αυτή η επιλογή στην Ελλάδα δεν το γνωρίζουμε…. Φαίνεται όμως αρκετά καλή σκέψη!
…το που θα βρούμε τα χρήματα βεβαίως να πληρώνουμε τους λογαριασμούς είναι άλλο θέμα!