Το υπέρτατο τεστ για την ελληνική super εφαρμογή Horizon!

LIKE US ON FACEBOOK

Την εφαρμογή Horizon τη θυμάσαι. Είναι αυτό το πολύ χρήσιμο app που δημιούργησε ένα ικανό δίδυμο από τη Θεσσαλονίκη και έκανε το γύρο του κόσμου με την επιτυχία που γνώρισε. Μας τα είπαν αναλυτικά οι ίδιοι, δηλαδή οι Πέτρος Δουβαντζής και Στέλιος Πετράκης, στην εκπομπή People.
Είναι απλό: τραβάς οριζόντια βίντεο ανεξάρτητα από το πώς κρατάς την συσκευή σου. Τι σημαίνει αυτό; Μπορείς ακόμα και να περιστρέφεις το κινητό και αυτό θα συνεχίσει να τραβάει ίσια. Υπερβολές; Σχήμα λόγου; Όχι και θα στο αποδείξουμε!
Οι δημιουργοί της έκαναν ένα ακραίο πείραμα και τράβηξαν βίντεο στο οποίο καταγράφουν τις εξαιρετικές δυνατότητες της εφαρμογής τους.

Κόλλησαν ένα iPhone στην μπροστινή ρόδα ενός αυτοκινήτου, έβαλαν το Horizon να τρέχει και κατέγραψαν τα αποτελέσματα! Το βίντεο από το Horizon ήταν οριζόντιο όσο περιστρεφόταν η ρόδα, αλλά υπάρχουν και τα εφέ που μπορείς να δεις.

Η παγκόσμια επιτυχία του Horizon

Αμέσως μετά την κυκλοφορία της έφτασε στο No1 των ηλεκτρονικών καταστήματων της Apple. Η εφαρμογή των δύο Ελλήνων έλυσε ένα παγκόσμιο πρόβλημα των χρηστών κάμερας στο iPhone. To mobile development studio Evil Window Dog έχει έδρα την Θεσσαλονίκη και τα δύο ιδρυτικά μέλη του είναι κάτοχοι μεταπτυχιακού διπλώματος στην Πληροφορική από το Πανεπιστήμιο Κρήτης και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης αντίστοιχα.
Αυτή την περίοδο δουλεύουν στο επόμενο μεγάλο update της εφαρμογής, καθώς και στην έκδοση για Android που θα είναι έτοιμα μέσα στον επόμενο μήνα. Προς το παρόν, αν δεν το έχεις κάνει ήδη, μπορείς να κατεβάσεις για iPhone την εφαρμογή Horizon εδώ έναντι 1,99$.

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved