Ακούμε χρόνια για αδιάβροχα τηλέφωνα, αλλά ήρθε η ώρα ο γίγαντας των τηλεπικοινωνιών Samsung να χρησιμοποιήσει αυτό το feature ως έξυπνο επικοινωνιακό κόλπο. Καλεί τους χρήστες του σχετικά καινούριου Galaxy S5 να τραβήξουν φωτογραφίες τον εαυτό τους κάτω από το νερό με  το κινητό τους τηλέφωνο.

Συγκεκριμένα, τους προκαλούν να βυθίσουν εντελώς το κινητό στο νερό και να τραβήξουν -τι άλλο;- μια selfie βάζοντας το hashtag #UnderwaterSelfie πριν την ανεβάσουν στα social media. Μπορεί να φαίνεται αδύνατο, αλλά τα αδιάβροχα Galaxy S5 μπορούν να σταθούν στο ύψος της πρόκλησης, τουλάχιστον σύμφωνα με την εταιρεία.

http://youtu.be/3Cb56vQp6ck

Στο παραπάνω βίντεο, η Samsung προκάλεσε ανθρώπους να κάνουν μια βουτιά στην παγωμένη λίμνη της Ζυρίχης στην Ελβετία και να τραβήξουν ένα υποβρύχιο selfie, με αντάλλαγμα να γίνει δικό τους το ολοκαίνουργιο Galaxy S5.

Η στεγανοποίηση είναι ένα χαρακτηριστικό που χρησιμοποιείται για λόγους εντυπωσιασμού, αν και είναι αναμφισβήτητα είναι κάτι χρήσιμο σε καθημερινές καταστάσεις. Ξέχνα τα μπολ με ρύζι μετά από τυχαία πτώση στην πισίνα, μετά από καταρρακτώδη βροχή ή ρίψη στην τουαλέτα.

Tip

Εάν ήδη έχεις το τηλέφωνο βάλε hashtag #underwaterselfie όταν βουτάς στις ελληνικές θάλασσες (και όχι σε κρύες ελβετικές λίμνες). Και μην ξεχνάς να βάζεις και #ipopgr για να δεις τον εαυτό σου στο iPop instawall. Αν είναι υποθαλάσσιες οι photos ακόμα καλύτερα!