Έχεις σκεφτεί πόσα χρήματα κερδίζουν το δευτερόλεπτο μεγάλοι τεχνολογικοί κολοσσοί; Σίγουρα, υποθέτεις πως βγάζουν αρκετά χρήματα, αλλά δεν πάει το μυαλό σου στο ακριβές ποσό! Κάποιοι, σκέφτηκαν πως θα ήταν αρκετά εντυπωσιακό να παρακολουθήσεις την αύξηση των εκατομμυρίων (!!) σε πραγματικό χρόνο και γι αυτό δημιούργησε το infographic που θα δεις παρακάτω!

Αυτό το απίστευτο infographic παρουσιάζει πόσα χρήματα βγάζουν εταιρείες όπως η Apple, η Google, η Microsoft, το Facebook, το Amazon και άλλες εταιρείες τεχνολογίας κάθε δευτερόλεπτο.

Για παράδειγμα, στο χρόνο που χρειάστηκε να γραφτεί αυτό το άρθρο και να ανέβει στο ipop.gr, η Apple εμφάνισε περισσότερα από 4 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα, ακολουθούμενη από τη Microsoft (1.700.000 δολάρια), Amazon ($ 1.600.000) και το Google ($ 1.200.000).

Στην πραγματικότητα, εκτός από το Twitter, Pandora και Yelp, οι περισσότερες από αυτές τις εταιρείες θα έχουν κερδίσει πολλές φορές τον ετήσιο μισθό σου από τη στιγμή που θα αρχίσεις την ανάγνωση μέχρι και να φτάσεις ως εδώ!

Δες αναλυτικά τι συμβαίνει γύρω σου και ξεκίνα να κοιτάς το γκαράζ του πατέρα σου με άλλο μάτι! Από εκεί δεν ξεκίνησαν άλλωστε οι περισσότεροι μεγάλοι τεχνολογικοί κολοσσοί;


Click above to view the interactive version [h/t Penny Stocks Lab].