Το ερώτημα είναι έχω για να πληρώσω; Κι αν έχω λεφτά, τότε δεν έχω κουστούμι! Αυτό λίγο ενδιαφέρει την άλλη άκρη του Ατλαντικού που κάθε φορά μας ξαφνιάζει με τα απίστευτα gadgets που υπόσχονται να λύσουν κάθε μας πρόβλημα. Τώρα το «πρόβλημα» είναι ότι θες να πληρώσεις, βρε αδερφέ, αλλά δεν έχεις πορτοφόλι. Ή βαριέσαι να το κουβαλάς. Ή θες να πληρώνεις διακριτικά γιατί είσαι και gentleman. Ή θες να έχεις τον αέρα του Obama που δεν χρειάζεται να το κρατάει.

Η λύση βρέθηκε: Ένα τσιπάκι άμεσων πληρωμών ενσωματωμένο στο (μάλλον ακριβό) κοστούμι σου. Το ‘Power Suit’ έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με τη Heritage Bank και σε βοηθά να πληρώσεις με μια κίνηση του χεριού. Φέρνεις το μανίκι κοντά στο μηχανάκι πιστωτικών καρτών και κατευθείαν συνδέεται με το λογαριασμό σου, τον οποίο μπορείς να ελέγξεις μέσω μιας εφαρμογής στο κινητό σου τηλέφωνο. 

Επειδή ξέρω ότι το είχες άγχος, το κοστούμι είναι εξαιρετικής ποιότητας -από κορυφαίο μαλλί από την Αυστραλία. Έχουν ήδη κατασκευαστεί 11 πρωτότυπα κοστούμια, ενώ άλλο ένα διατίθεται μέσω eBay με στόχο τα έσοδα να διοχετευτούν σε αμερικανικό ίδρυμα που υποστηρίζει με παιδιά με αυτισμό.

Δείτε το βίντεο για να καταλάβεις πώς λειτουργεί: