Έχεις φανταστεί να είσαι χωμένος μέσα σε ορυχεία και να βρίσκεις πολύτιμους λίθους; Αν δεν το έχεις σκεφτεί, το σκέφτηκαν οι app developers του Gem Miner. Τι πρέπει να κάνεις στο συγκεκριμένο παιχνίδι; Απλό! Είσαι ένας μικρός εξορύκτης, ο οποίος προσπαθεί να βρει λίθους. Το παιχνίδι σε βάζει στη θέση να διαχειριστείς τα αντικείμενα , τα οποία εξορύσσεις για να καταφέρεις να αποκτήσεις μερικά προνόμια. Με τους λίθους και τα μέταλλα, μπορείς να αναβαθμίσεις και να αγοράσεις εξοπλισμό, για να διευκολύνεις το gameplay σου.

Το Gem Miner είναι ένα παιχνίδι για Android συσκευές, το οποίο έχει βαθμολογηθεί με 4.2/5 από τους χρήστες και έχει αποσπάσει τρομερές κριτικές στα σχόλια. Αξίζει σίγουρα να το δοκιμάσεις αφού είναι δωρεάν και απίστευτα εθιστικό.

Γιατί να το κατεβάσεις; Γιατί είναι ένα παιχνίδι, με το οποίο μπορείς να ασχοληθείς σε μικρά διαλείμματα της ημέρας σου, μιας και δεν απαιτεί πάρα πολύ από το χρόνο σου. … Σαν τα καμμένα παιχνίδια που σου έδειξε και η Χριστίνα Μπόμπα στην εκπομπή e-Bomb!