Πόσες φορές αφού ετοιμάστηκες να βγεις, φόρεσες τα καλά σου και έφτιαξες νύχι μαλλί στην πένα, κοιτάχτηκες στον καθρέφτη και είπες, φτου φτου μη με ματιάσω! Ο γείτονας όμως που σε είδε βγαίνοντας, δεν είπε, φτου, φτου και έτσι σε μάτιασε… Τι θα κάνεις όμως τώρα που εσύ δεν ξέρεις, τίποτα για ξεμάτιασμα; Πήρες την γιαγιά σου στο χωριό, τη θεία που ξέρει, αλλά κανείς δεν του σήκωνε, είναι 12 το βράδυ, θα κοιμούνται σκέφτηκες…

Έτσι googleαρες… και έτοιμη η λύση… βρεις τον τρόπο να απαλλαγείς, από το μάτι, με μια μόνο, εφαρμογή και έτσι μπορείς να συνεχίσεις ευδιάθετη, την έξοδό σου χωρίς χασμουρητά και πονοκέφαλο.

Με την εφαρμογή Φτου Φτου Ξεμάτιασμα για Android που διατίθεται δωρεάν και μπορείς να την κατεβάσεις με ένα κλικ από το Google Play, δεν χρειάζεσαι ούτε γαλάζιες χάντρες ούτε τίποτα… πετυχαίνεις ένα τέλειο διαδικτυακό ξεμάτιασμα, σε λίγα μόνο λεπτά.

Αν πάλι δεν έχεις Android και έχεις iphone υπάρχει λύση και για αυτό, η εφαρμογή Xematiasma, κοστίζει, μόλις 0,89ευρώ και μπορείς να την κατεβάσεις, από το App Store.

Και οι δύο αξίζει να σημειώθει πως είναι άκρως ελληνικές εφαρμογές, όχι επειδή μόνο  εμείς είμαστε ο  ωραίος λαός, αλλά επειδή μόνο στην χώρα μας, υπάρχει ο όρος ξεμάτιασμα.

Εμείς δεν προλάβαμε ακόμα να τη δοκιμάσουμε, περιμένουμε όμως να το κάνεις εσύ και να μας πεις εντυπώσεις.