‘Ήξερες ότι μπορείς να σου φανούν χρήσιμες οι τόσες selfies που ανεβάζεις στο Facebook; Η εφαρμογή Beautiful Me που προορίζεται για όσες έχουν iPhone, σαρώνει τις φωτογραφίες που έχεις ανεβάσει στο προφίλ σου στο Facebook και σου δίνει συμβουλές ομορφιάς. Ποιο μακιγιάζ σου ταιριάζει; Τι κρέμες πρέπει να χρησιμοποιήσεις βάσει του τύπου δέρματός σου; Ο προσωπικός σου σύμβουλος περιποίησης βρίσκεται στο κινητό σου!

Η εφαρμογή αναπτύχθηκε από την ModiFace, την ίδια εταιρεία που έχει δημιουργήσει έναν 3D φωτό-ρεαλιστικό καθρέφτη επαυξημένης πραγματικότητας ώστε να δοκιμάζεις μακιγιάζ χωρίς να το εφαρμόζεις στο πρόσωπό σου! Από την άλλη, το Beautiful Me χρησιμοποιεί μια πατενταρισμένη τεχνολογία που αναλύει τον τύπο του δέρματός σου, βάσει των φωτογραφιών που έχεις ανεβάσει στο Facebook, ώστε αυτόματα να εξάγει συμπεράσματα για σένα.

συμβουλές ομορφιάς

Η εφαρμογή αναλύει έως και 500 φωτογραφίες από το προφίλ του χρήστη στο Facebook και απεικονίζει τις αλλαγές στα χαρακτηριστικά του προσώπου του, το μακιγιάζ, την πορεία γήρανσής του και τα μαλλιά. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί τις πληροφορίες που συλλέγονται για να δώσει συμβουλές ομορφιάς για την περιποίηση της επιδερμίδας σου και να σου προτείνει προϊόντα αντι-γήρανσης και καλλυντικά που ταιριάζουν καλύτερα στο προφίλ και τις ανάγκες σου.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο iOS app store.