Μια δωρεάν εφαρμογή για το κινητό ξέρει πόσο ξεφούσκωτη είναι η μπάλα σου!

LIKE US ON FACEBOOK

Αυτό το θέμα θα μπορούσε να έχει τίτλο «η πιο κουφή εφαρμογή για το κινητό σου», αλλά μόλις χτες δημοσιεύσαμε την «πιο ηλίθια εφαρμογή του κόσμου» και δεν θέλουμε να νομίζεις ότι επαναλαμβανόμαστε.

Η εφαρμογή Ball Tune σε βοηθά να καταλάβεις πόσο ξεφούσκωτη είναι η μπάλα σου με απώτερο στόχο να γίνεις καλύτερος στο ποδόσφαιρο. Ακούγεται λίγο περίεργο; Δεν είναι! Απλώς κατεβάζεις το app, πετάς μια μπάλα σε μια σκληρή επιφάνεια (το πάτωμα του σπιτιού, της βεράντας ή της αυλής σου για παράδειγμα) και κατεύθυνε το smartphone σου προς αυτήν. Το app καταγράφει ένα video και αναλύει τον ήχο και τη συχνότητα των αναπηδήσεων για να βγάλει συμπέρασμα πόσο ξεφούσκωτη είναι η μπάλα. Ακολουθώντας τη συμβουλή του app τη φουσκώνεις (ή ξεφουσκώνεις) όσο χρειάζεται, μιας και είναι γνωστό ότι η απόδοσή σου σε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι εξαρτάται από την ποιότητα και την κατάσταση της μπάλας που χρησιμοποιείς.

Η εφαρμογή κανονικά κοστίζει 2 δολάρια, αλλά λόγω του Μουντιάλ, αυτή την περίοδο και για περιορισμένο χρονικό διάστημα θα διατίθεται δωρεάν. Προς το παρόν η έξυπνη (βέβαια χωρίς την οποία μπορούμε να ζήσουμε!) εφαρμογή προορίζεται για τους ποδοσφαιρόφιλους, αφού κάνει υπολογισμούς μόνο για μπάλα ποδοσφαίρου. Οι δημιουργοί της σκοπεύουν να βγάλουν αντίστοιχες εκδόσεις για μπάσκετ και βολεί.

Δες το βίντεο:

Κατέβασέ τη δωρεάν από το iTunes και το Google Play store.

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved