Κάνε εικόνα στο μυαλό σου έναν άνθρωπο να περπατά στο ταβάνι. Όχι, μην σκέφτεσαι πως αυτό είναι εφικτό μόνο από τους αστροναύτες, οι οποίοι λόγω μειωμένης βαρύτητας μπορούν να κάνουν τα πάντα να αναποδογυρίσουν, να κολυμπήσουν στον αέρα και όχι στη θάλασσα, ακόμα και να πιουν νερό… κυνηγώντας το. Λάθος, δεν μπορούν μόνο αυτοί να κάνουν τα πάντα. Τώρα, μπορείς και εσύ να περπατήσεις στο ταβάνι και μάλιστα χωρίς να πας στο φεγγάρι.

Μην παλεύεις άδικα να βρεθείς με το κεφάλι προς το πάτωμα και τα πόδια κολλημένα στο φωτιστικό! Χρειάζεσαι ένα ζευγάρι ειδικά παπούτσια. Την πρωτότυπη, αυτή ιδέα είχε, ο Colin Furze (ο τύπος που έκανε πιο ρεαλιστικά τα νύχια του Wolverine) και έγινε διάσημος, γιατί τα video του έχουν προκαλέσει σάλο στο διαδίκτυο, ενώ έχουν ήδη συγκεντρώνουν πάνω από 400.000 views.

Επινόησε, λοιπόν, με πολύ φαντασία ένα ειδικό ζευγάρι παπούτσια, όπως φαίνεται, επηρεασμένος και αυτή τη φορά από τους X-Men και συγκεκριμένα από τον Magneto που με τη δύναμη του ελέγχει τa μέταλλα και με αυτό τον τρόπο μπορεί και περπατά ανάποδα σε μεταλλικούς τοίχους και ταβάνια.

Όπως φαίνεται στο video, ο Furze δένει τα πόδια του καλά στα ειδικά παπούτσια που είναι κολλημένα σαν μαγνήτης πάνω στο ταβάνι, κρατάει με τα χέρια του δυνατά τα λουριά για να στηρίζεται και να έχει ισορροπία και ξεκινά τις βόλτες…

Δες το video:

Απορία !

Τώρα που βγήκε στις οθόνες, το νέο X-Men ποια λες ότι θα είναι η νέα του ιδέα;