Είσαι συνέχεια στο Instagram, ανεβάζεις φωτογραφίες, παρακολουθείς ό,τι ανεβάζουμε στο Instagram του iPop, ταγκάρεις #ipopgr και γενικά κάθε στιγμή σου αποτυπώνεται στο λογαριασμό σου ή ζεις μέσα από αυτόν…

Έχεις συνειδητοποιήσει τι είναι αυτό που κάνει τόσο ιδιαίτερες τις φωτογραφίες που ανεβαίνουν; Θα σου πούμε εμείς και είμαστε σίγουροι ότι θα συμφωνήσεις: είναι τα φίλτρα του Instagram που δίνουν αυτό το ζεστό χρώμα στις φωτογραφίες που σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι περπατάς δίπλα στους φοίνικες του Μαιάμι.

Αυτό το χαρακτηριστικό ζήλεψαν οι ιδρυτές της εταιρείας που παράγει τα γυαλιά Tens Tinted Sunglasses και το ενσωμάτωσαν στο νέο τους προϊόν.

Το εφέ είναι κάπως έτσι.

Ελληνικό φως το λέμε εμείς αυτό, αλλά στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου έγινε καμπάνια crowdfunding για τα γυαλιά μάλλον δεν το έχουν υπόψη τους. Εφόσον λοιπόν εκεί 364,5 μέρες το χρόνο βρέχει ή έχει αυτό το μουντό ψυχοπλακωτικό κλίμα, πολλοί εκτίμησαν λίγο τεχνητό καλοκαίρι στη ζωή τους. Γι’ αυτό και η καμπάνια συγκέντρωσε 237.000 λίρες σε σχέση με τον αρχικό της στόχο που ήταν μόλις οι 9.400 λίρες. Μιλάμε για 2.528% του στόχου για καμπάνια που λήγει στις 6 Ιουνίου. Wow. Τώρα οι Άγγλοι θα βλέπουν τα σύννεφα με υψηλό κορεσμό / ελαφρώς πορτοκαλιά και αυτό μας κάνει πολύ χαρούμενους.