Οι πιθανότητες να γυρίσεις να κοιτάξεις τώρα το ψυγείο σου και να μην έχεις έστω και ένα μαγνητάκι με κάτι «κολλημένο» πάνω στο ψυγείο σου είναι ελάχιστες. Επειδή, λοιπόν, όλοι θεωρούμε πως το ψυγείο είναι το καταλληλότερο σημείο του σπιτιού για να βάζουμε όσα δεν θέλουμε να ξεχάσουμε, κάποιοι έφτιαξαν το Sticky Tablet για να περάσουν αυτή τη συνήθεια μας σε άλλο επίπεδο!

Μέχρι τώρα με τα μαγνητάκια μπορούσες να κρατήσεις μικρά, ελαφριά και επίπεδα πράγματα. Γι αυτό η εταιρεία Siconi σκέφτηκε πως μπορεί εσύ να θέλεις να βάλεις πάνω στο ψυγείο σου (και όχι μόνο) τα γυαλιά σου, τα κλειδιά σου ή ακόμα και το τηλεκοντρόλ! Έφτιαξε αυτά τα επιθέματα σιλικόνης τα οποία υπόσχονται πως μπορούν να κρατήσουν από το smartphone μέχρι τα γυαλιά ηλίου σου σε τελείως κάθετες επιφάνειες όπως το ψυγείο ή κυρτές όπως το ταμπλό του αυτοκινήτου σου!

stickytab-slide-ipopgr (2)

Το Sticky Tablet βγαίνει σε τρία μεγέθη με το μεγαλύτερο να κοστίζει μόλις $ 12! Το καλύτερο κομμάτι είναι πως μπορείς να το πλύνεις με ήπιο σαπούνι και νερό χωρίς να χάσει τις ιδιότητες του!

stickytab-slide-ipopgr (4)

Στα μειονεκτήματα του ότι δεν αναφέρουν πουθενά στην επίσημη ιστοσελίδα τους το πόσο βάρος μπορεί να σηκώσει!

Όπως και να έχει όμως… δεν θα ξαναχάσεις το τηλεκοντρόλ ή τα κλειδιά μέσα στο σπίτι!