Έχεις πάρει το ποδήλατο σου, κάνεις τις βόλτες σου, πηγαίνεις στη δουλειά σου και κάθε φορά που θέλεις να το αφήσεις κάπου σκέφτεσαι την πιθανότητα να στο κλέψουν. Βάζεις την κλειδαριά ποδηλάτου αλλά οι πιθανότητες κάποιος να την παραβιάσει είναι πολύ μεγάλες. Αν όμως πάρεις αυτή τη κλειδαριά, η οποία ξεκλειδώνει με κωδικό που έρχεται σε μήνυμα στο smartphone σου, οι πιθανότητες μειώνονται όλο και περισσότερο.

Αν, λοιπόν, θέλεις να σταματήσεις να αγχώνεσαι και να ψάχνεις κλειδιά, το Skylock είναι σίγουρα κάτι που θα ήθελες να έχεις! Πρακτικά, μιλάμε για μία κλειδαριά η οποία λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια και δεν σου δίνει μόνο τη δυνατότητα να την κλειδώσεις-ξεκλειδώσεις. Σε ενημερώνει και αν κάποιος προσπαθεί αν την παραβιάσει για να κλέψει το ποδήλατό σου!

Όλες οι λειτουργίες της γίνονται μέσω του κινητού σου, αλλά έχει και οθόνη αφής, ώστε να μπορείς να την χρησιμοποιήσεις σε περίπτωση που δεν έχεις πρόσβαση στο κινητό σου! Η πι εντυπωσιακή λειτουργία της, κατά την άποψη μας, είναι ότι αν δεν θέλεις να βάζεις και να βγάζεις το κινητό από την τσάντα, μπορείς να ενεργοποιήσεις την αυτόματη λειτουργία unlock, η οποία αναγνωρίζει από μία απόσταση το κινητό σου και ξεκλειδώνει την κλειδαριά!

Οι ηλιακοί συλλέκτες για την κλειδαριά χρειάζονται μία ώρα έκθεση στο ήλιο και έχουν ενέργεια για μία βδομάδα συνεχούς λειτουργίας!

Το αρνητικό είναι ότι κοστίζει $249. Αν σε ενδιαφέρει μπες να την παραγγείλεις από εδώ!