Ας το πάρουμε από την αρχή! Ξέρεις ποιο είναι το βασικό χαρακτηριστικό των υδραυλικών; Δε ξέρεις; Κλείσε τα μάτια, κάνε μία εικόνα τον υδραυλικό που ήρθε τις προάλλες στο σπίτι σου ή απλά θυμήσου το γνωστό Σάκη από το παλιό σίριαλ Love Story και θα καταλάβεις αμέσως! Ναι, το βρήκες η σχισμή που φαίνεται από το παντελόνι τους όταν σκύβουν είναι το κοινό τους χαρακτηριστικό! Το συγκεκριμένο, λοιπόν, «ευαίσθητο σημείο» των υδραυλικών έγινε εφαρμογή και ονομάζεται Plumber Crack!

Τι ακριβώς κάνει όμως, αυτή η εφαρμογή; Η Plumber Crack μετατρέπει σε καλάθι του μπάσκετ τη σχισμή του υδραυλικού (που φαίνεται την ώρα που σκύβει κάτω από το νεροχύτη) και σου δίνει την ευκαιρία (αντί για μπάλα που δε χωράει) να βάλεις το «καλάθι» που επιθυμείς πετώντας παγάκια.

Δεν ξέρουμε πως θα σου φανεί η εφαρμογή Plumber Crack αλλά, εμείς την βρήκαμε πολύ διασκεδαστική! Διατίθεται δωρεάν για iOs και για android συσκευές και μπορείς να την αποκτήσεις με το πάτημα ενός κουμπιού!

Προσοχή!

Μας συγχωρείτε αγαπημένοι μας υδραυλικοί, δε θέλουμε να σας προσβάλουμε! Αλλά, φορέστε και εσείς μια πιο μακριά μπλούζα, ένα μποξεράκι που θα κρύβει και κάτι παραπάνω ή έστω ένα πιο ψηλοκάβαλο παντελόνι!

Δες το video της Plumber Crack για να πάρεις μια πρώτη γεύση της εφαρμογής και περιμένουμε τα σχόλια σου: