Χθες, εκεί που τα έπινες, με κάποιον κολλητό σου, όχι ματάκια δεν έβλεπες μπροστά σου, αλλά στην κυριολεξία, δεν έβλεπες, ούτε καν τον φίλο σου. Ευτυχώς δε, που όταν έκανες το λάθος και έφυγες με το αυτοκίνητο δεν έπαθες κανένα ατύχημα, αλλά δεν σε σταμάτησε και η αστυνομία, για αλκοτέστ!

Τώρα λοιπόν, σου έχουμε ένα τρόπο, να μάθεις και εσύ, πριν σε γράψει η αστυνομία, τα ποσοστά του αλκοόλ που έχεις στον οργανισμό σου μετά από τις κραιπάλες που έκανες , την ώρα που έβαζες στοίχημα δηλαδή, για το αν μπορείς να αδειάσεις όλη την κάβα του μαγαζιού, που επισκέφτηκες.

Πρόκειται λοιπόν, για την εφαρμογή που ονομάζεται Breathometer και δυστυχώς δεν διατίθεται δωρεάν αλλά κοστίζει 49$, βέβαια σκέψου πόσο θα σε κάνει να γλιτώσεις και όχι πόσο θα την πληρώσεις.

Η Breathometer, διατίθεται για iphone και για android ενώ είναι διαθέσιμη, για τους ενδιαφερόμενους από τον Νοέμβρη που μας πέρασε, πωλείται μέσω ιντερνέτ και για να τη χρησιμοποιήσεις πρέπει να συνδέσεις στο κινητό σου, την συσκευή, στην υποδοχή για τα ακουστικά, για να μπορείς να κάνεις το αλκοτέστ.

Για να σου πει τα αποτελέσματα, αρκεί να φυσήξεις στο μηχάνημα και αυτό μέσω των αισθητήρων που διαθέτει σου λέει, αν τα έτσουξες ή όχι!

Δες το video:

https://www.youtube.com/watch?v=sQVKyOmdJaw

πηγή φωτογραφίας: huffingtonpost.com