Αρχικά θα θέλαμε να σου τονίσουμε ότι μιλάμε με αληθινά γεγονότα και καταστάσεις και σου προτείνουμε αν θες να γίνεις πορνοστάρ να δηλώσεις και εσύ γρήγορα συμμετοχή γιατί οι αιτήσεις ξεκίνησαν ήδη και αν αυτό είναι το όνειρό σου, καλό θα ήταν να το τολμήσεις!

Μην γελάς και εμείς στην αρχή νομίζαμε πως ήταν πλάκα, αλλά το ψάξαμε και βρήκαμε πως είναι η αλήθεια. Πέντε γνωστοί πορνοστάρ, ως μετρ του είδους και πάμπλουτοι πλέον, καθώς, έχουν βγάλει αρκετά χρήματα από τις ταινίες τους, καλούν και εσένα να το τολμήσεις και να ανοίξεις μια καριέρα στο χώρο των ταινιών πάθους.

Στο σχετικό video που πρωταγωνιστούν οι πορνοστάρ, σε καλούν να δηλώσεις και εσύ συμμετοχή για να πάρεις μέρος σε έναν διαγωνισμό  και να κερδίσεις το έπαθλο των 1.000.000 δολαρίων. Δεν μας νοιάζει αν είσαι όμορφος/η , ψηλός/η το μόνο που μετράει για σένα φίλε άντρα είναι το πέος σου και για σένα φίλη γυναίκα το στήθος σου, γιατί για αυτό θα κριθείτε και αν τα έχετε στις αναλογίες που πρέπει, μπορεί και να  το πληρωθείτε.

Η διαδικασία είναι απλή, αν επιλεγείς να συμμετέχεις στο διαγωνισμό, θα μετέχεις σε μία κρυφή διαδικασία ψηφορορίας με λίγους και καλούς θεατές και κριτές που ονομάζεται The Sex Factor, Magnifique , εκεί θα αποφασιστεί και η τύχη σου!

Δες το video :

http://youtu.be/_dX53KKknnY