Αρχικά σε ενημερώνουμε ότι και να έχεις τα 999,9 δολάρια για να την αποκτήσεις την VIP  εφαρμογή , θα πρέπει να έχεις και 1 εκατομμύριο δολάρια  εισόδημα το χρόνο γιατί μόνο έτσι επιτρέπεται η αγορά της συγκεκριμένης.

Πρόκειται για μία από τις ακριβότερες εφαρμογές που γνωρίζουμε, διατίθεται για κατόχους iphone, ακούει στο όνομα VIP Black και όχι αδίκως, όπως, φαίνεται  γιατί η τιμή της είναι από μόνη της VIP.

Τι σου επιτρέπει να κάνεις η Vip εφαρμογή αυτή;

Σε βοηθάει να γίνεις μέλος των μυστικών club των πλουσίων και να εισχωρήσεις στα άδυτα της κοινωνικής τους ζωής. Σου προτείνει που μπορείς να βγεις, που μπορείς να διασκεδάσεις για να μην έρθεις σε επαφή με φτωχούς συγγενείς αλλά να κάνεις παρέα μόνο με άτομα της ίδιας κοινωνικής και οικονομικής υπόστασης με την δικιά σου.

Ξέχνα λοιπόν τα κουτουκάκια, τα μπουζούκια και τις καφετέριες της γειτονιάς και ετοιμάσου για τη μεγάλη ζωή που θα σου δώσει η εφαρμογή. Ήρθε η ώρα να γνωρίσεις από κοντά αυτούς που τόσο καιρό έβλεπες μόνο στην τηλεόραση και να τους πεις ένα γεια σαν να τους ήξερες από παλιά!

Συμβουλή!

Αν, λοιπόν, αντέχεις τις δυνατές συγκινήσεις, θες τη μεγάλη ζωή και γιατί όχι ένα πλούσιο αγαπημένο, περίμενε να κάνεις την δήλωση σου στην εφορία και αν ξεπερνάει το ένα εκατομμύριο δολάρια κατέβασε και την εφαρμογή.