Τόσες έχεις στο Instagram και στο Facebook, ακόμα περισσότερες στο κινητό σου, δεν θα βγάλεις και μία για τη Nasa; Αφού σε καλεί να συμμετάσχεις στον παγκόσμιο εορτασμό της Ημέρας της Γης -στις 22 Απριλίου-, βγάζοντας Selfie για το σκοπό…

Η λογική είναι η εξής: αφού οι δορυφόροι της Nasa παρακολουθούν συνέχεια τη γη και απαθανατίζουν κάθε μας κίνηση, την Ημέρα της Γης είναι η ευκαιρία μας να αυτο-φωτογραφηθούμε όπου κι αν βρισκόμαστε πάνω στη γη. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε στη συνέχεια είναι να την ανεβάσουμε στα social media μας χρησιμοποιώντας το hashtag #GlobalSelfie και δηλώνοντας την τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε. Οι selfies μας θα φτιάξουν το μωσαϊκό τη Γης.

Ανέβασε, λοιπόν, τη φωτογραφία σου στο Twitter, το Instagram ή το Google+ χρησιμοποιώντας το hashtag #GlobalSelfie ή πόσταρε τη Selfie  στο #GlobalSelfie event page on Facebook ή το #GlobalSelfie group on Flickr. Επιλεγμένες φωτογραφίες θα ανεβαίνουν και στα 5 πολύ δημοφιλή social media της Nasa: Twitter, Instagram, Facebook, Google+ and Flickr.

Όλα αυτά γίνονται στο πλαίσιο της καμπάνιας Earth Right Now της Nasa που γίνεται επειδή εντός του 2014 η Nasa θα λανσάρει 5 αποστολές.