Είναι το απόλυτο αξεσουάρ για fashionistas. Γιατί μπορεί να λατρεύουν το Instagram τους, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με την αυθεντική φωτογραφική κάμερα. Όταν μάλιστα γίνεται αξεσουάρ με επώνυμη υπογραφή και special features αποκτά μεγαλύτερη αξία.

Η τσάντα περιέχει κάμερα 5 megapixel που μπορεί να βγάλει μέχρι και 2.000 φωτογραφίες τη μέρα. Έχει ενσωματωμένο ευρυγώνιο φακό 136 μοιρών και όριο αποθήκευσης 8GB. Η κάμερα καταγράφει το φως, την κίνηση, τη διεύθυνση, το χρώμα και τη θερμοκρασία και παίρνει αυτόματα μια λήψη κάθε φορά που υπάρχει αλλαγή των συνθηκών.

Βέβαια, δεν είναι μια απλή τσάντα γιατί την υπογράφει η Βρετανίδα σχεδιάστρια Lulu Guinness η οποία συνεργάστηκε με την εταιρεία Autographer που ειδικεύεται σε συστήματα λήψης εικόνων.

Η αποσπώμενη Autographer μπορεί να διαρκέσει μέχρι μια ολόκληρη μέρα χωρίς επαναφόρτιση και συνδέεται με το τηλέφωνό σας μέσω Bluetooth, επιτρέποντάς σου να κάνεις προεπισκόπηση των φωτογραφιών, να περιηγηθείς και να μοιραστείς τις εικόνες της ημέρας.

Η σχεδιάστρια πειραματίστηκε για πρώτη φορά με την τσάντα – κάμερα κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου, βγάζοντας «τυχαία selfies» και υλικό από τη συνέντευξη τύπου που έδωσε.

Βέβαια, η τσάντα – κάμερα δεν θα σου έρθει οικονομικά. Κοστίζει £ 395 και κυκλοφορεί σε περιορισμένη έκδοση. Θα βρίσκεται στα καταστήματα στις 16 Ιουλίου 2014.