Πάλι έχασες το κινητό σου μέσα στο ίδιο σου το σπίτι; Πάλι το καταχώνιασες σε κάποια τσάντα, κάτω από το μαξιλάρι του καναπέ, στην τουαλέτα, στο ψυγείο (;) και πέρασε ένα μισάωρο που το ψάχνεις; Μην αγχώνεσαι άδικα! Απλώς φώναξε Μάρκο και θα εμφανιστεί. Ποιος είναι ο Μάρκος; Ο Μάρκο ο Πόλο καλέ! Ε, ποιος νόμιζες ο Μάρκος Σεφερλής;

Όλα αυτά με την εφαρμογή Marco Polo, με την οποία το κινητό θα απαντήσει «Πόλο», ακόμα κι αν το έχεις βάλει στο αθόρυβο. «Μάρκο» εσύ «Πόλο» αυτό. «Μάρκο» εσύ «Πόλο» αυτό. Είναι και ωραίο παιχνίδι για τις ώρες βαρεμάρας. Όντως τώρα, θα συνεχίσει να απαντά μέχρι να το βρεις.

Δες το video από χρήστη που το δοκίμασε για να καταλάβεις! Το app είναι απίστευτο:

Τώρα αν το Μάρκο δεν σου κάνει για κάποιο λόγο, υπάρχουν 30 φωνητικές επιλογές για να διαλέξεις αυτή που σου ταιριάζει περισσότερο. Εντάξει, αν έχει ήχο, το καλείς και από ένα άλλο τηλέφωνο και το βρίσκεις. Με το app, aνεξαρτήτoς του ήχου στον οποίο το έχεις ρυθμίσεις, το κινητό θα μιλήσει δυνατά και καθαρά, είτε είναι στη δόνηση, είτε στο sleep. Αν είναι βράδυ, θα αρχίσει να αναβοσβήνει για να σε βοηθήσει να το βρεις ευκολότερα.

Είναι διαθέσιμο για iPhone, iPad και iPod Touch και κοστίζει 0,99 δολάρια. Παραδέξου το, αξίζει.