Η πιο ολοκληρωμένη εφαρμογή για τον κόσμο των φυτών!

LIKE US ON FACEBOOK

Θυμάσαι το εκπληκτικό app για το ανθρώπινο σώμα που σου είχαμε δείξει πριν από λίγο χρονικό διάστημα; Το ίδιο δημιουργικό γραφείο, που ονομάζεται Tinypop, έφτιαξε και δεύτερη εφαρμογή, αυτή τη φορά για να μας εισάγει στον κόσμο των φυτών. Η αισθητική της είναι εξαιρετική και μας αποκαλύπτει χρήσιμες και κατανοητές πληροφορίες για τη χλωρίδα του πλανήτη μας μέσα από όμορφες εικόνες. Το εκπαιδευτικό αυτό app προς το παρόν παρουσιάζει τη βλάστηση σε δάση και ερήμους -ενώ ετοιμάζονται άλλες δύο περιοχές, τις οποίες ο χρήστης θα πάρει δωρεάν όταν κυκλοφορήσουν.

Για πρόσθετες πληροφορίες, όπως τροπική σαβάνα και τροπικό δάσος, θα υπάρχει χρέωση μέσα στο ίδιο app. Μπορείς να επιλέξεις μεταξύ 50+ γλωσσών, μεταξύ των οποίων και τα ελληνικά. Απευθύνεται και αρέσει ιδιαίτερα σε παιδιά, λόγω του εκπαιδευτικού του χαρακτήρα, αλλά και των πολύ «ζωντανών» εικονογραφήσεων. Οι κριτικές είναι πολύ θετικές, με μέσο όρο βαθμολογίας των χρηστών τα 4 αστεράκια, και προέρχονται κυρίως από ικανοποιημένους γονείς, που παρατηρούν πόσο ενθουσιάζει τα παιδιά η εφαρμογή.

Στο πλαίσιο της προώθησης της εφαρμογής, προσκάλεσαν έναν εικονογράφο για να δημιουργήσει ένα απίστευτο stop motion με χαρακτήρες φτιαγμένους από χαρτί. Δες το video:

Μπορείς να κατεβάσεις το app εδώ, το οποίο είναι διαθέσιμο μόνο για χρήστες iPhone, έναντι 1,99 δολαρίων.

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved