Είσαι άντρας, θες να οργανώσεις τη ζωή σου που επειδή είναι και προσωπική θες να την ελέγχεις μόνο εσύ! Ξέρουμε ότι δεν σου αρέσουν τα ημερολόγια- σημειωματάρια γιατί πολύ απλά φοβάσαι ότι αν τα βρει η κοπέλα σου, ή μια τις κοπέλες σου (αν είναι πολλές) μπορούν να σε κάψουν…Έτσι τα θες όλα στο κινητό σου με μία και μόνο εφαρμογή.  Η σωτηρία εφαρμογή που ψάχνεις , λοιπόν, να σε σώσει από το κάψιμο και να σου ρυθμίσει την προσωπική – σεξουαλική ζωή υπάρχει και λέγεται iamAMan.

Συγκεκριμένα η εφαρμογή iamAMan, διατίθεται για iphone κινητά αλλά και για andoid  απευθύνεται μόνο στους αρσενικούς μας φίλους, υπόσχεται να κοντρολάρει τα ραντεβού σου και  να σου  βάλει σε τάξη την προσωπική ζωή (για να μην μπερδεύεσαι).

Η εφαρμογή αυτή δεν σε βοηθήσει όμως μόνο να κλείσεις τα ραντεβού σου και να τα σημειώσεις, αλλά σου προσφέρει και έξτρα πλεονεκτήματα.

Φτιάχνοντας μια μίνι λίστα εντός της,  μπορείς ακόμα και να  ξέρεις πότε η ή οι κοπέλες σου βρίσκονται στις δύσκολες μέρες της περιόδου, ή ακόμα και πότε θα είναι στις μέρες των αυξημένων τους ορμών για να διαλέγεις πότε θα βγεις μαζί τους.

Επίσης μπορείς να εισάγεις και ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά του χαρακτήρα τους, αν για παράδειγμα είναι νευρικές ή γλυκιές και η τιμή της είναι  μόνο 1,99$.

 

Συμβουλή !

Για να κρατήσεις τελείως κρυφή τη ζωή σου, μην ξεχνάς να βάλεις έναν μυστικό κωδικό στο κινητό σου τον οποίο, θα γνωρίζεις μόνο εσύ!