Πόσα μεθυσμένα βράδια έχεις μετανιώσει την ώρα και τη στιγμή που έστειλες εκείνο το μήνυμα; Πόσες φορές έχεις παρακαλέσει κολλητούς και φίλους να απομακρύνουν κινητά και να απενεργοποιήσουν υπολογιστές για να είσαι σίγουρος/η ότι δεν θα παρεκτραπείς;

Πλέον υπάρχει ο τρόπος να πάρεις πίσω τα μηνύματα που δεν έπρεπε να φύγουν ποτέ. Πώς; Με μια έξυπνη εφαρμογή -προφανώς πιο έξυπνη από εσένα, ε; Μιλάμε για τη νέα εφαρμογή του Google Play Store που ονομάζεται Tiger Text Secure Messenger και έχει τη δυνατότητα να πάρει πίσω τα μηνύματα που έστειλες κατά λάθος (μεθύσι το λέμε) και είναι διαθέσιμη για Android και για iPhone κινητά.

Αρκεί να την κατεβάσεις στο κινητό σου.

Τι άλλο κάνει εκτός από το να ανακαλεί τα μηνύματα;

Πρόκειται για μία καινοτόμα εφαρμογή η οποία προσφέρει πλήρη ασφάλεια και χειρισμό στα  μηνύματά σου. Ανά πάσα ώρα και στιγμή γνωρίζεις αν το sms που έστειλες έχει παραδοθεί ή ακόμα και αν έχει διαβαστεί, και σε περίπτωση δε που εσύ δεν είσαι διαθέσιμος να απαντήσεις, έχεις τη δυνατότητα να δηλώσεις αποσυνδεμένος ή να στείλεις ένα έτοιμο πρότυπο μήνυμα.

Η εφαρμογή σου προσφέρει ασφαλή πρόσβαση σε smartphone, tablet ή desktop.

Μέχρι στιγμής χρησιμοποιείται με επιτυχία στις ΗΠΑ και στον Καναδά ενώ και χρήστες από άλλες χώρες μπορούν να την κατεβάσουν δωρεάν στο κινητό τους, αν και η πλήρη υποστήριξή της από όλα τα μέρη του κόσμου θα ξεκινήσει στα μέσα αυτού του έτους.