Όλο ακούς για το μητρικό φίλτρο και ότι όταν μείνει έγκυος η γυναίκα ξαφνικά αυτό θα ενεργοποιηθεί και θα ξέρει να τα κάνει όλα με κάποιο μαγικό τρόπο. Αν και ήδη ξέρουμε ότι αυτή είναι η μισή αλήθεια, θα τολμήσουμε να ρωτήσουμε: για πατρικό φίλτρο έχεις ακούσει ποτέ; Ούτε εμείς, ούτε εσύ μελλοντικέ μπαμπά που έχεις γεμίσει το κεφάλι σου με χιλιάδες σκέψεις και ανησυχίες εν όψει της εγκυμοσύνης της αγαπημένης σου.

Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Είναι στο χέρι σου να είσαι καλός μελλοντικός μπαμπάς και σύντροφος όσο ακόμα εγκυμονεί η σύζυγος. Κυριολεκτικά στο χέρι σου. Το app Who’s Your Daddy’ βοηθά τους «μπαμπάδες για πρώτη φορά» να προετοιμαστούν για το μωρό τους. Άλλωστε η εφαρμογή φτιάχτηκε από τρεις άντρες, τους Keith Walsh, Dai Hovey και B. Laugs, που πέρασαν ακριβώς το ίδιο με σένα.

Γραμμένο, λοιπόν, «από άντρες για άντρες», με συμβουλές για τους 9 μήνες της εγκυμοσύνης και πρακτικά κόλπα και εργαλεία. Σου λέει ακόμα και οδηγίες καλής συμπεριφοράς απέναντι στην εγκυμονούσα ώστε να είσαι σωστός gentleman, σε βοηθά να επιλέξεις όνομα, να προετοιμάσεις το σπίτι για τον ερχομό του μικρού και άλλα τέτοια ωραία.

Είναι γραμμένο με χιούμορ και εντελώς προσωπικό στυλ, ώστε να απευθύνεται στον κάθε άντρα σε αυτή την πρωτόγνωρη θέση.

Διατίθεται για iPhones και κοστίζει 2,99 δολάρια.