Ένα ακόμα παιχνίδι, το οποίο, μπορείς να αποκτήσεις δωρεάν στο Play Store και το App Store. Γίνε ήρωας με το Heroes Call και κατέκτησε νέους κόσμους.

Από μικρό παιδί ήσουν με ένα σπαθί στο χέρι και ήθελες να κατακτήσεις τον κόσμο. Ήθελες να παλέψεις με δράκους και να σώσεις την πριγκίπισσα, η οποία ήταν μια συμμαθήτρια σου με φόρεμα (kinky αγόρι από το δημοτικό). Τώρα, όμως, η τεχνολογία μας δίνει αντί για σπαθί, μία κινητή συσκευή με όλα όσα θέλαμε να έχουμε, όταν ήμασταν μικρά παιδιά.

Εξερεύνησε έναν νέο κόσμο γεμάτο με μπουντρούμια, σύλλεξε νέα αντικείμενα και φτιάξε τη τέλεια πανοπλία. Το όνειρο σου να γίνεις ένας ήρωας γίνεται τώρα πραγματικότητα μέσω ενός παιχνιδιού, που είναι διαθέσιμο και για Android αλλά και για ios. Δεν έχει σημασία αν στη πραγματικότητα δεν έχει πιάσει ποτέ σπαθί. Εδώ το μόνο που μετράει είναι, αν είσαι έτοιμος να γίνεις ο καλύτερος.

Έχει περισσότερα από 40 Quest, σε διαφορετικές περιοχές, ενώ κάθε χαρακτήρας έχει διαφορετικό ταξίδι, το οποίο μπορεί να ακολουθήσει. Μπροστά σου θα βρεις περίπου 100 διαφορετικά τέρατα, για να εξοντώσεις και 2 χαρακτήρες για να διαλέξεις. Είναι αρκετά πρωτοποριακό για παιχνίδι σε κινητή συσκευή και θυμίζει το Diablo και το Path Of Exile.