Εκεί που κάθεσαι στο σαλόνι σου, σου έρχεται η όρεξη να δεις αστραπές και σύννεφα που φωτίζουν έτοιμα να ξεσπάσουν μία μεγάλη μπόρα… είμαστε στις αρχές Ιουλίου όμως και δύσκολα θα το ζήσεις αυτό (ελπίζουμε!) Μην μου στεναχωριέσαι όμως, σου έχουμε τη λύση! Βάλε σύννεφα στο σπίτι σου!

sunnefo-ipopgr (1)

Αυτό το θαυμάσιο αλληλεπιδραστικό οπτικοακουστικό φωτιστικό διεπιστημονικό στούντιο (ουφ!) σχεδιασμού του Richard Clarkson φέρνει όλες τις βροντές που θέλεις στο εσωτερικό του σπιτιού σου. Το “Cloud” ή αλλιώς ο φανός καταιγίδας και το σύστημα ηχείων που το συνοδεύει, μοιάζει με ένα σύννεφο βροχής σε ένα λουρί. Το μοναδικό με αυτό το gadget φωτιστικό είναι ότι αλληλεπιδρά με τους ανθρώπους και τους ήχους γύρω από αυτό.

sunnefo-ipopgr (2)

Αυτή η έξυπνη λάμπα διαθέτη φώτα, αισθητήρες κίνησης, μικρόφωνα, και ένα ισχυρό σύστημα ηχείων. Ένα τηλεχειριστήριο επιτρέπει στο χρήστη να επιλέξει λειτουργία μεταξύ των πολλών που διαθέτει! Μπορεί απλά να το αφήσει να δράσει σαν ένα απλό σύννεφο βροντής, ή να το βάλει να ανταποκρίνεται στις κινήσεις στο περιβάλλον του, ή να ανταποκριθεί σε ήχους ή τη μουσική που ακούγεται στον χώρο!

 Photos: richardclarkson.com