Απίστευτο και όμως αληθινό, το νέο site γνωριμιών ήρθε για να κάνει μια περίεργη δουλεία. Στην ουσία δημιουργήθηκε με σκοπό να κάνει γνωριμίες και να ζευγαρώσει αυτούς που το διαφημίζουν.

Το CommercialActorsMingle.com είναι το νέο επαναστατικό θα μπορούσαμε να πούμε site απευθυνόμενο σε όσους τόσο καιρό προσποιούνται στην οθόνη ότι είναι σε σχέση, αλλά στην ουσία τα βράδια κοιμούνται μόνοι.

Δεν μας κάνει ουσιαστική εντύπωση η φύση του site γνωριμιών όσο τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του. Επειδή όπως γνωρίζουμε το διαδικτυακό προξενιό είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο στην Αμερική εδώ και χρόνια. Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι ακόμη και σε νεαρές ηλικίες που ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας, οφείλουν αυτό τους το «ανέβασμα» σε παρόμοιες διαδικτυακές προξενήτρες.

Η εν λόγω δουλειά του προξενιού ξεκίνησε από απλή φιλική συμβουλή και αξίζει να σημειωθεί, ότι εξελίχθηκε πλέον σε μία από τις πιο επικερδής επιχειρήσεις.

Μιλάμε, όμως, για την Αμερική, καθώς, στη χώρα μας δεν έχουν τουλάχιστον για την ώρα ανοίξει αρκετά site γνωριμιών και οι άνθρωποι, συνηθίζουν να επιδίδονται ακόμα στο παραδοσιακό καμάκι και αν δεν τα καταφέρνουν να βοηθιούνται από το greek kamaki.

Δες το video για το site γνωριμιών που σου λέμε τόση ώρα:

Ερώτηση!

Εσύ θα εμπιστευόσουν ένα site γνωριμιών για να βρεις το άλλο σου μισό;