Είσαι από αυτούς που θέλουν να δουλεύουν μετά μουσικής; Καλά κάνεις, γιατί έρευνες έχουν δείξει ότι μία από τις ευεργετικές ιδιότητες της μουσικής είναι η συμβολή της στην παραγωγικότητα στη δουλειά.

Ένα site πήγε ένα βήμα πιο κάτω αυτή την απλή διαπίστωση, προσπαθώντας να ορίσει μια playlist ειδικά για να αυξάνει την παραγωγικότητα στη δουλειά. Δεν χρειάζεται να κατεβάσεις κάποιο app, ούτε να κάνεις εγγραφεί, απλώς να μπεις στο GetWorkDoneMusic και να πατήσεις το play.

Είναι μουσική ειδικά επιλεγμένη για να παίζει στο background όσο εσύ δουλεύεις και μάλιστα αν αναζητάς κάποιο γρήγορο άκουσμα για να εμπνευστείς και να δουλεύεις γρηγορότερα. Το site δημιούργησε ο Ryan Ghods όταν ήταν φοιτητής και χρειαζόταν κάτι να τον κρατήσει συγκεντρωμένο.

Δεν θα ακούσεις πολλά γνωστά τραγούδια, αλλά θα ακούσεις κάποιες διασκευές του. Το site είναι τόσο απλό που σου δίνει τη δυνατότητα με λίγα κουμπιά να προσπεράσεις ένα τραγούδι που δεν σου αρέσει, αλλά και να πας πίσω σε εκείνο που ένιωσες ότι βοήθησε στην απόδοσή σου. Μπορείς, επίσης, να αυξήσεις 2 σκάλες στην ταχύτητα των τραγουδιών που ακούγεται, αν ψάχνεις κάτι ακόμα πιο γρήγορ.

Δοκίμασε το GetWorkDoneMusic και πες μας αν αποδίδει για σένα, εναλλακτικά το app Songza που επιλέγει μουσική για σένα.