Θέλεις και εσύ να ακούσεις ένα τραγούδι στο YouTube, να δεις ένα αστείο video να παρακολουθήσεις τις εκπομπές του iPop μέσω του καναλιού μας και όχι του webtv μας (γιατί;;) και ξεκινάνε να παίζουν οι διαφημίσεις στο YouTube που σου σπάνε τα νεύρα και θέλεις να τις κόψεις! Σου έχουμε τη λύση!

Η λύση είναι απλή! Ή πιο σωστά οι λύσεις!

Κατέβασε το YouTube Options, ίσως το καλύτερο extension για να κόψεις τις διαφημίσεις από το YouTube, αλλά και όχι μόνο. Μέσα από τις ρυθμίσεις του extension μπορείς να προσαρμόσεις την σελίδα του YouTube στα γούστα σου και να κρύψεις πράγματα που δεν θέλεις να βλέπεις! Μπορείς να το κατεβάσεις δωρεάν από εδώ!

Το γνωστό πρόσθετο Adblock Plus επιτρέπει μη ενοχλητικές διαφημίσεις (non intrusive) και στον περιηγητή Chrome, σύμφωνα με κριτήρια που όρισαν οι developers του. Είναι προεπιλεγμένη η δυνατότητα αυτή, όπως και στον Firefox αλλά μπορεί να αποεπιλεχθεί από τον χρήστη.

Για τους χρήστες του Chrome, υπάρχει η επέκταση Skip ads on YouTube. Πρώτα πρέπει να εγκαταστήσεις την επέκταση Skip ads on YouTube – No illegal block, την οποία θα βρεις στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Chrome και όταν ανοίξει το παράθυρο για να το εγκαταστήσεις, κάνε κλικ στο «Add to Chrome»!