Το Bringrr μας συστήνεται ως το πιο εξελιγμένο tag που λειτουργεί με Bluetooth και εντοπίζει τα πράγματά σου. Μπορείς να βάλεις το ειδικό ταμπελάκι σε οποιοδήποτε αντικείμενο σε ενδιαφέρει να έχεις πάντα μαζί σου ή ξεχνάς συχνά. Επίσης, πόσες φορές έχεις σκεφτεί «να μπορούσα να καλέσω τα κλειδιά μου, όπως καλώ το κινητό μου κάθε φορά που δεν ξέρω πού βρίσκεται;». Τώρα γίνεται!

Το gadget απευθύνεται σε όσους:

  1. Μέχρι να φύγουν οριστικά από το σπίτι, επιστρέφουν τουλάχιστον 2 φορές επειδή ξέχασαν κάποιο από τα απαραίτητα (κλειδιά, κινητό, πορτοφόλι)
  2. Χάνουν τα κλειδιά τους μέσα στο ίδιο τους το σπίτι
  3. Φοβούνται ότι θα το σκάσει το κατοικίδιό τους.

Πώς λύνονται τα προβλήματα;

  1. Το Bringrr θα σε ειδοποιήσει ότι όλα τα απαραίτητα βρίσκονται στην τσάντα σου πριν φύγεις με το αμάξι.
  2. Κάθε αντικείμενο γίνεται πομπός Bluetooth αν του βάλεις τα ταμπελάκια του Bringrr, οπότε έτσι βρίσκεις πιο εύκολα και τα κλειδιά σου!
  3. Το app του Bringrr θα σε ειδοποιήσει αν το αντικείμενο ή ακόμα και το κατοικίδιό σου βρεθεί από μέλος της κοινότητας του Bringrr.

Δες το βίντεο για να μάθεις πώς ακριβώς  λειτουργεί:

Extra:

Όπως καταλαβαίνεις, το gadget έγινε ανάρπαστο στο κοινό, γι αυτό ήδη έχει συγκεντρώσει περίπου 61.000 δολάρια μέσω crowdfunding. H καμπάνια στο Indiegogo (σου μίλησε η Χριστίνα στο e-bomb γι’ αυτό) ολοκληρώνεται στις 8 Μαΐου.