Έχεις συνηθίσει να διαβάζεις άρθρα για ποια app να κατεβάσεις. Ε, αυτό εδώ δεν είναι ένα από αυτά που θα πρέπει να σκιστείς να το αποκτήσεις. Για την ακρίβεια καλό θα ήταν να μην το κατεβάσεις ποτέ!

Γενικά τα app δεν κάνουν κακό στη συσκευή σου. Το «Send me To Heaven» εμπιστεύσου μας, θα κάνει. Πως; Η όλη λογική του S.M.T.H. είναι ότι σου ζητάει να πετάξεις όσο πιο ψηλά γίνεται το κινητό σου. Εσύ το πετάς, (το πετάς;) και το επιταχυνσιόμετρο της συσκευής υπολογίζει την απόσταση και τα δέκα καλύτερα αποτελέσματα ανακοινώνονται κάθε μέρα και στη συνέχεια κάθε εβδομάδα.

Τώρα, αν επιμένεις να το δοκιμάσεις να σου πούμε ότι το Apple Store το έχει κατεβάσει, οπότε μπορείς να το βρεις μόνο αν έχεις Android.

Προσοχή!

Αν αποφασίσεις να παίξεις αυτό το παιχνίδι, καλύτερα να μην επιστρατεύσεις πύραυλο ή αλεξίπτωτο, γιατί το παιχνίδι θα καταλάβει ότι τα αποτελέσματα είναι μη ρεαλιστικά και η προσπάθειά σου θα ακυρωθεί. Επίσης, η κατασκευάστρια εταιρεία διευκρινίζει ότι δεν φέρει ευθύνη αν το κινητό σου σπάσει ή τραυματίσει εσένα ή τους γύρω σου κατά την πτώση.