Πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις και να πεις ποτέ την ώρα που κάνετε σεξ

LIKE US ON FACEBOOK

Ναι, η ώρα που κάνετε σεξ θα πρέπει και για τους δύο σας να είναι ιερή και να την αντιμετωπίζετε έτσι, όπως την αξίζει. Να μην αφήνετε τίποτα να την χαλάσει και φυσικά να κάνετε τα πάντα για να το καταφέρετε. Το πρόβλημα, όμως, κυρίως το έχεις εσύ. Φοβάσαι πολύ να μην κάνεις λάθη εκείνη την στιγμή και τον τρομάξεις τόσο που να θέλει να φύγει.

Βγάλε τις σκέψεις που έχεις μέσα στο μυαλουδάκι σου και συνέχιζε να διαβάζεις για να σου αποκαλύψουμε τι δεν πρέπει να κάνεις ποτέ την ώρα του σεξ και φυσικά οφείλεις να τα ακούσεις καλά.

Τι δεν πρέπει να κάνεις αλλά και να πεις την ώρα του σεξ;

  1. Μην βάλεις τα κλάματα: Νιώθεις βαθύτατα συγκινημένη που είσαι μαζί του και ένα δάκρυ ετοιμάζεται να κυλήσει από το πρόσωπο σου; Αν δεν θες μαζί με το δάκρυ να εξαφανιστεί για πάντα και ο αγαπημένος σου σφίξε τα δόντια και μην κλάψεις.
  2. Μην του μιλήσεις για οικογένεια και παιδιά: Αυτή η ώρα είναι τελείως ακατάλληλη όχι μόνο για τέτοιες κουβέντες αλλά και για τέτοιες σκέψεις.
  3. Μην είσαι διαφορετική από τον πραγματικό σου εαυτό: Αν προσπαθήσεις να βγάλεις ένα άλλο πρόσωπο από αυτό που έχεις κάποια στιγμή θα αποκαλυφθεί και θα προδοθείς.
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved