Σπιτικά τριφτάκια; Θα μας πεις «Πού να προλάβω να φτιάξω τη ζύμη -δεν έχω πάρει καν τα κατάλληλα υλικά από το σούπερ μάρκετ;». Άλλωστε, σάμπως ξέρεις να τα φτιάξεις; Θες τη ζύμη τριφτή, αφράτη και μυρωδάτη και για τη γέμιση τα πιο αγνά υλικά…

Τη λύση δίνει η νέα ιδέα της Χρυσής Ζύμης που θα απογειώσει τις στιγμές γευστικής απόλαυσης στο σπίτι. Τα Σπιτικά τριφτάκια είναι φτιαγμένα από ζύμη με γάλα και αβγό, η οποία πλάθεται σε ολοστρόγγυλες μπαλίτσες και κλείνει μέσα της το πλούσιο μείγμα της γέμισης. Όπως θα την έφτιαχνες κι εσύ, δηλαδή αν είχες το χρόνο, τη διάθεση και την τεχνογνωσία!

Τα νέα προϊόντα διατίθενται σε 3 γεύσεις:

  • Γκούντα, κασέρι και γαλοπούλα (λευκή, τριφτή ζύμη)
  • Κοτόπουλο, 4 τυριά, μανιτάρια, πιπεριές (λευκή, τριφτή ζύμη)
  • Φέτα, μυζήθρα, λιαστή ντομάτα, ελιές (τριφτή ζύμη ολικής άλεσης)

Πώς θα τα φτιάξεις σε 20′:

  1. Προθερμαίνεις τοv φούρνο σας στους 180οC.
  2. Χωρίς να τα αποψύξεις, τοποθετείς τα Σπιτικά Τριφτάκια σε ταψί με λαδόκολλα ή αλειμμένο με λίγο λάδι.
  3. Ψήνεις στη μεσαία θέση του φούρνου σου στους 180οC για περίπου 20’.
  4. Προσαρμόζεις τη διάρκεια ψησίματος και τη θερμοκρασία ανάλογα με τον φούρνο σου.

Έτοιμα! Μήπως σου ήρθε η υπέροχη μυρωδιά από το φούρνο; Σέρβιρέ τα ως ορεκτικό και όλοι θα απορήσουν πώς γίνεται μια τόσο μικρή μπουκιά να κρύβει τόση γεύση! Οι φίλες σου σίγουρα θα σου ζητήσουν τη συνταγή.