Οι περισσότεροι από εμάς λατρεύουμε να συλλέγουμε μανιωδώς σαμπουάν-αφρόλουτρα-conditioner-body lotion από τα ξενοδοχεία. Το ίδιο ισχύει και για όλα τα mini προϊόντα που δίνονται στο πλαίσιο προωθητικών ενεργειών, όπως σε περιοδικά ή καταστήματα καλλυντικών. Mην ρωτήσεις γιατί, ακόμα το ερευνά η επιστήμη! Πού μπορούν, όμως, να φανούν χρήσιμα τα δωρεάν δείγματα των ξενοδοχείων;

Το πρόβλημα με τα δωρεάν δείγματα είναι ότι πιάνουν χώρο στο μπάνιο και συνήθως είναι άχρηστα μιας και περιέχουν ελάχιστη ποσότητα. Και πάλι όμως, δεν μας πάει καρδιά να τα πετάξουμε… έτσι τα συσσωρεύουμε σε κάποιο ντουλάπι και ξεχνάμε γενικώς την ύπαρξη τους!

Μια γυάλα για το μπάνιο

Μια λύση για να αξιοποιηθούν με έξυπνο και πρακτικό τρόπο είναι η εξής:
Πάρτε μια γυάλα ή ένα μεγάλο γυάλινο διάφανο μπολ και τοποθετήστε στο εσωτερικό όλα τα δωρεάν δείγματα, αλλά και σαπούνια, άλατα, μικροαντικείμενα για το μπάνιο.

Ιδού: Έχετε ένα καλαίσθητο διακοσμητικό αντικείμενο για το μπάνιο σας το οποίο μυρίζει υπέροχα και περιλαμβάνει όλα τα μικροαντικείμενα που μαζεύετε.

Tips!
  • Μπορείτε να το βάλετε στο WC των ξένων, ώστε οι φίλοι σας να χρησιμοποιούν τα προϊόντα όσο είναι φιλοξενούμενοί σας.
  • Σε κάθε περίπτωση και όσο μεγάλος κι αν είναι ο ζήλος σας για να εξασφαλίσετε τα πολυπόθητα δωρεάν δείγματα, μην καταφύγετε σε τέτοιες λύσεις!