Από πού και ως πού μας προέκυψε αυτή η ανάγκη; Είναι απλό! Ένα φαγητό ξέρουμε να φτιάχνουμε καλά κι εμείς (δεν είμαστε όλοι η Πόπη Τσαπανίδου η μαγείρισσα), να μην το τελειοποιήσουμε; Να μην εντυπωσιάζουμε όταν οργανώνουμε ρομαντικό δείπνο με αυγά μάτια;

Η ιδέα είναι εξαιρετικά απλή, αλλά τόσο πρακτική. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα (σχετικά μεγάλο) κρεμμύδι. Κόβεις μια ροδέλα, τη ρίχνεις στο τηγάνι και ρίχνεις στη μέση το αυγό, προσέχοντας να μην διαλυθεί ο κρόκος. Τόσο απλό!

Υπάρχει και σε βίντεο: